• ISBN:
  9789632937298
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  360

Ami összeköt

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789632937298
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  360

Vajon előny vagy hátrány, ha egy történelmi jelentőségű elnök fiaként látjuk meg a napvilágot? Képesek vagyunk elviselni, hogy egész életünket a nyilvánosság előtt kell leélnünk? Hogyan éljük meg a saját tragédiáinkat és boldog pillanatainkat, ha azok nem csak ránk tartoznak?
Vajon kicsoda Justin Trudeau? Kanada miniszterelnöke most végre feltárja, mi vezette el azokhoz az eszmékhez, amelyek ma politikai tevékenységét befolyásolják. Megtudhatjuk, milyen kapcsolat fűzte és fűzi a gyönyörű Sophie Gregorie-hoz. Végre megérthetjük, Justin fiatalemberként hogyan találta meg saját hangját, és miért döntött úgy, hogy politikai pályára lép.
Betekintést nyerhetünk abba, hogy Trudeau miképpen kezelte a 2011-es liberális vereséget, és hogyan reagált arra, hogy a kanadai nép látszólag teljesen elveszítette a kapcsolatot a Liberális Párttal. Vajon mi motiválta abban, hogy a nehézségek ellenére folyamatosan segítette a párt megújulását?

Justin Trudeau meggyőződése, hogy Kanadát épp a sokszínűsége erősíti és teszi naggyá. És hogy mi a titok? Mit kell tenni, hogy egy ország felvirágozzon? Ne azt keressük, ami elválaszt, hanem mindig azt, AMI ÖSSZEKÖT!

További ajánlatunk

Vilmos herceg - A trónörökös
borító: Vilmos herceg - A trónörökös>
3 299 Ft
Kivonulás Egyiptomból
borító: Kivonulás Egyiptomból>
2 999 Ft
Életem
borító: Életem>
3 299 Ft
Alfred Hitchcock tizenkét élete
borító: Alfred Hitchcock tizenkét élete>
2 890 Ft
Rejtő Jenő elveszett naplója
borító: Rejtő Jenő elveszett naplója>
1 990 Ft
Gyémánt
borító: Gyémánt>
2 390 Ft
Kate - Hercegnő születik
borító: Kate - Hercegnő születik>
1 990 Ft
Arcmás
borító: Arcmás>
1 990 Ft

Hasznos holmik