• ISBN:
  9789632937298
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  360

Ami összeköt

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789632937298
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  360

Vajon előny vagy hátrány, ha egy történelmi jelentőségű elnök fiaként látjuk meg a napvilágot? Képesek vagyunk elviselni, hogy egész életünket a nyilvánosság előtt kell leélnünk? Hogyan éljük meg a saját tragédiáinkat és boldog pillanatainkat, ha azok nem csak ránk tartoznak?
Vajon kicsoda Justin Trudeau? Kanada miniszterelnöke most végre feltárja, mi vezette el azokhoz az eszmékhez, amelyek ma politikai tevékenységét befolyásolják. Megtudhatjuk, milyen kapcsolat fűzte és fűzi a gyönyörű Sophie Gregorie-hoz. Végre megérthetjük, Justin fiatalemberként hogyan találta meg saját hangját, és miért döntött úgy, hogy politikai pályára lép.
Betekintést nyerhetünk abba, hogy Trudeau miképpen kezelte a 2011-es liberális vereséget, és hogyan reagált arra, hogy a kanadai nép látszólag teljesen elveszítette a kapcsolatot a Liberális Párttal. Vajon mi motiválta abban, hogy a nehézségek ellenére folyamatosan segítette a párt megújulását?

Justin Trudeau meggyőződése, hogy Kanadát épp a sokszínűsége erősíti és teszi naggyá. És hogy mi a titok? Mit kell tenni, hogy egy ország felvirágozzon? Ne azt keressük, ami elválaszt, hanem mindig azt, AMI ÖSSZEKÖT!

További ajánlatunk

Anna Freud - Egy lány az apja árnyékában
borító: Anna Freud - Egy lány az apja árnyékában>
2 990 Ft
Az utolsó nagyhercegnő
borító: Az utolsó nagyhercegnő>
2 999 Ft
Hetven év
borító: Hetven év>
3 599 Ft
Nicolas Cage
borító: Nicolas Cage>
3 490 Ft
John Lennon élete, szerelmei és halála
borító: John Lennon élete, szerelmei és halála>
2 790 Ft
Enzo Ferrari
borító: Enzo Ferrari>
3 490 Ft
Korszimfónia
borító: Korszimfónia>
990 Ft
Erőss Zsolt
borító: Erőss Zsolt>
2 590 Ft

Hasznos holmik