Emlékek börtönében

Olvass bele!

Az ifjú Amos Decker sportkarrierje egyetlen pillanat alatt omlik össze: egy mérkőzésen kis híján az életét veszti egy balesetben. A szervezete sosem lesz már a régi, megváltozott agyműködése miatt ugyanis semmit sem felejt el, amit valaha érzékelt. Mivel mindent újra kell kezdenie, úgy dönt, tökéletes emlékezőtehetségét a rendőri munkában kamatoztatja, mégpedig nagy sikerrel.
Egy nap azonban vérbe fagyva találja a családját az otthonukban. Ettől kezdve halott felesége, kislánya és sógora képe lebeg kitörölhetetlenül a lelki szemei előtt. A bűntény felderítetlen marad, egészen addig, amíg a kisváros iskolájában történt sorozatgyilkosság és Decker személyes tragédiája között hasonlóságokra nem bukkannak. Amos megállíthatatlan hajszába kezd, hogy megtalálja a tettest. Honnan is sejthetné, egykor milyen közel is volt hozzá?

A bestsellerszerző új sorozatában is garantálja a tőle már megszokott akciódús, felkavaró cselekményt, pergő párbeszédeket és azt az állandó feszültséget, amellyel eléri, hogy a könyve letehetetlen legyen.

További ajánlatunk

Nyitott szemmel
borító: Nyitott szemmel>
3 199 Ft
Macska a galambok között
borító: Macska a galambok között>
1 999 Ft
A szív sötétje
borító: A szív sötétje>
2 599 Ft
A Manderley-ház asszonya
borító: A Manderley-ház asszonya>
1 990 Ft
A lázgörbe
borító: A lázgörbe>
1 600 Ft
A monogramos gyilkosságok
borító: A monogramos gyilkosságok>
2 599 Ft
A rettegés piramisa
borító: A rettegés piramisa>
1 290 Ft
Az utolsó nap éjszakája
borító: Az utolsó nap éjszakája>
1 990 Ft

Hasznos holmik