Emlékek börtönében

Olvass bele!

Az ifjú Amos Decker sportkarrierje egyetlen pillanat alatt omlik össze: egy mérkőzésen kis híján az életét veszti egy balesetben. A szervezete sosem lesz már a régi, megváltozott agyműködése miatt ugyanis semmit sem felejt el, amit valaha érzékelt. Mivel mindent újra kell kezdenie, úgy dönt, tökéletes emlékezőtehetségét a rendőri munkában kamatoztatja, mégpedig nagy sikerrel.
Egy nap azonban vérbe fagyva találja a családját az otthonukban. Ettől kezdve halott felesége, kislánya és sógora képe lebeg kitörölhetetlenül a lelki szemei előtt. A bűntény felderítetlen marad, egészen addig, amíg a kisváros iskolájában történt sorozatgyilkosság és Decker személyes tragédiája között hasonlóságokra nem bukkannak. Amos megállíthatatlan hajszába kezd, hogy megtalálja a tettest. Honnan is sejthetné, egykor milyen közel is volt hozzá?

A bestsellerszerző új sorozatában is garantálja a tőle már megszokott akciódús, felkavaró cselekményt, pergő párbeszédeket és azt az állandó feszültséget, amellyel eléri, hogy a könyve letehetetlen legyen.

További ajánlatunk

Átment rajtam egy Neander-völgyi
borító: Átment rajtam egy Neander-völgyi>
1 990 Ft
Fekete telefon
borító: Fekete telefon>
2 990 Ft
Angyalarc
borító: Angyalarc>
2 799 Ft
Kegyetlen tavasz
borító: Kegyetlen tavasz>
2 799 Ft
Hannibal ébredése
borító: Hannibal ébredése>
2 599 Ft
Árnyékháború
borító: Árnyékháború>
2 590 Ft
Bone Gap
borító: Bone Gap>
1 990 Ft
A tanya
borító: A tanya>
2 190 Ft

Hasznos holmik