Hófehérkének meg kell halnia

Olvass bele!

1997 szeptemberében két kamasz lány eltűnik egy Frankfurt melletti, álmos faluból. Bár sohasem találják meg a holttestüket, a gyanú a barátjukra terelődik. Tobias hiába bizonygatja, hogy semmire sem emlékszik a végzetes estéből, mégis elítélik kettős gyilkosság miatt. Vajon tényleg megölte Stefanie-t és Laurát, vagy egy szörnyű összeesküvés áldozata lett?
A férfi tizenegy év múlva szabadul a börtönből, és visszatér a szülei otthonába, hogy új életet kezdjen, és megpróbálja tisztára mosni a nevét. A falubeliek azonban nem titkolják az iránta érzett gyűlöletüket, és mindent megtesznek, hogy elűzzék a településről. Amikor a környéken egyre szaporodnak a gyanús esetek, a rendőrség nyomozni kezd, és hamarosan még több kérdés merül fel a szörnyű esettel kapcsolatban. Valaki azonban nem szeretné, ha fény derülne a több mint tízéves titokra, és ezért bármeddig hajlandó elmenni. Akár még arra is képes, hogy újra gyilkoljon...

Nele Neuhaus letehetetlenül fordulatos regénye igazi csemege a krimirajongók számára: az évtizedes rejtély azonnal magával ragadja az olvasót, hogy a főhőssel együtt merüljön egyre mélyebbre a vidéki Németország poklába.

További ajánlatunk

Gyilkos igazság
borító: Gyilkos igazság>
2 799 Ft
A méhészinas
borító: A méhészinas>
2 690 Ft
A fekete esernyős férfi
borító: A fekete esernyős férfi>
3 999 Ft
A felnőttek
borító: A felnőttek>
2 390 Ft
Egy botrány természetrajza
borító: Egy botrány természetrajza>
2 390 Ft
Könnyező Ciprus
borító: Könnyező Ciprus>
990 Ft
Egy idegen ország
borító: Egy idegen ország>
2 490 Ft
Híres bűnügyi történetek
borító: Híres bűnügyi történetek>
690 Ft

Hasznos holmik