Hófehérkének meg kell halnia

Olvass bele!

1997 szeptemberében két kamasz lány eltűnik egy Frankfurt melletti, álmos faluból. Bár sohasem találják meg a holttestüket, a gyanú a barátjukra terelődik. Tobias hiába bizonygatja, hogy semmire sem emlékszik a végzetes estéből, mégis elítélik kettős gyilkosság miatt. Vajon tényleg megölte Stefanie-t és Laurát, vagy egy szörnyű összeesküvés áldozata lett?
A férfi tizenegy év múlva szabadul a börtönből, és visszatér a szülei otthonába, hogy új életet kezdjen, és megpróbálja tisztára mosni a nevét. A falubeliek azonban nem titkolják az iránta érzett gyűlöletüket, és mindent megtesznek, hogy elűzzék a településről. Amikor a környéken egyre szaporodnak a gyanús esetek, a rendőrség nyomozni kezd, és hamarosan még több kérdés merül fel a szörnyű esettel kapcsolatban. Valaki azonban nem szeretné, ha fény derülne a több mint tízéves titokra, és ezért bármeddig hajlandó elmenni. Akár még arra is képes, hogy újra gyilkoljon...

Nele Neuhaus letehetetlenül fordulatos regénye igazi csemege a krimirajongók számára: az évtizedes rejtély azonnal magával ragadja az olvasót, hogy a főhőssel együtt merüljön egyre mélyebbre a vidéki Németország poklába.

További ajánlatunk

Az élők városa
borító: Az élők városa>
3 799 Ft
Soha
borító: Soha>
3 990 Ft
Erdő mélyén
borító: Erdő mélyén>
1 990 Ft
Friss hús
borító: Friss hús>
1 490 Ft
Hiba nélkül
borító: Hiba nélkül>
2 390 Ft
Gyilkosság a Magyar Rádióban
borító: Gyilkosság a Magyar Rádióban>
1 290 Ft
A Vénusz-rejtély
borító: A Vénusz-rejtély>
990 Ft
Az utolsó nap éjszakája
borító: Az utolsó nap éjszakája>
1 990 Ft

Hasznos holmik