Elképesztő! - Apolló Akadémia

Olvass bele!

Elképesztő álmai mindenkinek vannak.

A tiéd mi? Luxusnyaralás? Léghajózás? Száguldozás egy spéci terepjáróval? Hogy felvegyenek a legmenőbb gimibe? Vagy olyan őrült barátot szeretnél, aki betör a kedvedért egy múzeumba? Esetleg valami különleges tehetségre vágysz?

Jóhegyi Laci, Dóri és Sári – a népszerű Tündérboszorkány-trilógia szereplői – rejtélyes meghívót kapnak egy ismeretlen suli gólyatáborába. De vajon miért tilos az internet és a mobil használata? Ez gáz! Elmenjenek egyáltalán?

De talán épp ez lesz az a nyár, amikor a legelképesztőbb álmaik is valóra válnak.

Bernát Barbara: „Világéletemben imádtam rajzolni. Első értékelhető munkámat három évesen festettem az unokatesómról, amint felcsavarja a szőnyeget. Szigetszentmiklóson nőttem fel, de Sopronban váltam grafikussá, osztálytársaimmal azóta a Halisten Stúdióban dolgozunk. Imádom a színes harisnyákat, rengeteg sci-fi-t és veszélyesen sok kávét fogyasztok.”

Bosnyák Viktória: „Gyerekkoromat a budai Vár, és a Gellérthegy bűvöletében töltöttem. Már akkor tudtam, hogy ez a környék különleges, sőt, isteni. Sajnos, amikor gimibe jelentkeztem, az AA még nem nyitotta meg titkos kapuit, ezért nem járhattam oda. Vajon felvettek volna egyáltalán? Most abban reménykedem, hogy egyszer tarthatok ott író-olvasó találkozót.”

További ajánlatunk

Nick és Tesla- Az elszabadult robothadsereg
borító: Nick és Tesla- Az elszabadult robothadsereg>
2 000 Ft
The Kingdom
borító: The Kingdom>
3 499 Ft
Amikor búcsúzunk
borító: Amikor búcsúzunk>
2 999 Ft
Szent Péter esernyője / Különös házasság
borító: Szent Péter esernyője / Különös házasság>
1 699 Ft
Minden velünk kezdődött
borító: Minden velünk kezdődött>
1 990 Ft
Toplistás szerelem
borító: Toplistás szerelem>
1 890 Ft
Homárok
borító: Homárok>
1 890 Ft
Tündérboszorkány
borító: Tündérboszorkány>
1 590 Ft

Hasznos holmik