Elképesztő! - Apolló Akadémia

Olvass bele!

Elképesztő álmai mindenkinek vannak.

A tiéd mi? Luxusnyaralás? Léghajózás? Száguldozás egy spéci terepjáróval? Hogy felvegyenek a legmenőbb gimibe? Vagy olyan őrült barátot szeretnél, aki betör a kedvedért egy múzeumba? Esetleg valami különleges tehetségre vágysz?

Jóhegyi Laci, Dóri és Sári – a népszerű Tündérboszorkány-trilógia szereplői – rejtélyes meghívót kapnak egy ismeretlen suli gólyatáborába. De vajon miért tilos az internet és a mobil használata? Ez gáz! Elmenjenek egyáltalán?

De talán épp ez lesz az a nyár, amikor a legelképesztőbb álmaik is valóra válnak.

Bernát Barbara: „Világéletemben imádtam rajzolni. Első értékelhető munkámat három évesen festettem az unokatesómról, amint felcsavarja a szőnyeget. Szigetszentmiklóson nőttem fel, de Sopronban váltam grafikussá, osztálytársaimmal azóta a Halisten Stúdióban dolgozunk. Imádom a színes harisnyákat, rengeteg sci-fi-t és veszélyesen sok kávét fogyasztok.”

Bosnyák Viktória: „Gyerekkoromat a budai Vár, és a Gellérthegy bűvöletében töltöttem. Már akkor tudtam, hogy ez a környék különleges, sőt, isteni. Sajnos, amikor gimibe jelentkeztem, az AA még nem nyitotta meg titkos kapuit, ezért nem járhattam oda. Vajon felvettek volna egyáltalán? Most abban reménykedem, hogy egyszer tarthatok ott író-olvasó találkozót.”

További ajánlatunk

Volt egy ház
borító: Volt egy ház>
2 399 Ft
Az igazság pillanata
borító: Az igazság pillanata>
1 999 Ft
Jakabak
borító: Jakabak>
2 300 Ft
Postarablók
borító: Postarablók>
1 800 Ft
Segítség, állat!
borító: Segítség, állat!>
1 799 Ft
A csóklista
borító: A csóklista>
3 499 Ft
Lassie hazatér
borító: Lassie hazatér>
1 499 Ft
Cselszövés Hollywoodban
borító: Cselszövés Hollywoodban>
1 390 Ft

Hasznos holmik