Elképesztő! - Apolló Akadémia

Olvass bele!

Elképesztő álmai mindenkinek vannak.

A tiéd mi? Luxusnyaralás? Léghajózás? Száguldozás egy spéci terepjáróval? Hogy felvegyenek a legmenőbb gimibe? Vagy olyan őrült barátot szeretnél, aki betör a kedvedért egy múzeumba? Esetleg valami különleges tehetségre vágysz?

Jóhegyi Laci, Dóri és Sári – a népszerű Tündérboszorkány-trilógia szereplői – rejtélyes meghívót kapnak egy ismeretlen suli gólyatáborába. De vajon miért tilos az internet és a mobil használata? Ez gáz! Elmenjenek egyáltalán?

De talán épp ez lesz az a nyár, amikor a legelképesztőbb álmaik is valóra válnak.

Bernát Barbara: „Világéletemben imádtam rajzolni. Első értékelhető munkámat három évesen festettem az unokatesómról, amint felcsavarja a szőnyeget. Szigetszentmiklóson nőttem fel, de Sopronban váltam grafikussá, osztálytársaimmal azóta a Halisten Stúdióban dolgozunk. Imádom a színes harisnyákat, rengeteg sci-fi-t és veszélyesen sok kávét fogyasztok.”

Bosnyák Viktória: „Gyerekkoromat a budai Vár, és a Gellérthegy bűvöletében töltöttem. Már akkor tudtam, hogy ez a környék különleges, sőt, isteni. Sajnos, amikor gimibe jelentkeztem, az AA még nem nyitotta meg titkos kapuit, ezért nem járhattam oda. Vajon felvettek volna egyáltalán? Most abban reménykedem, hogy egyszer tarthatok ott író-olvasó találkozót.”

További ajánlatunk

Telihold volt aznap
borító: Telihold volt aznap>
1 999 Ft
Akár egy kismadár
borító: Akár egy kismadár>
2 399 Ft
Aliz Csodaországban
borító: Aliz Csodaországban>
1 799 Ft
Sherlock, Lupin és én 15. - A cilinderes férfi rejtélye
borító: Sherlock, Lupin és én 15. - A cilinderes férfi rejtélye>
2 399 Ft
Én, senki, segítség
borító: Én, senki, segítség>
2 590 Ft
Becsavart szerelem
borító: Becsavart szerelem>
1 590 Ft
Itt a vége, lúzer véle
borító: Itt a vége, lúzer véle>
1 590 Ft
Csí és más elbeszélések
borító: Csí és más elbeszélések>
1 490 Ft

Hasznos holmik