• ISBN:
  9789632276304
 • KIADÓ:
  Trubadúr Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017
 • OLDALSZÁM:
  476

A sziámi ikrek szexuális élete

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789632276304
 • KIADÓ:
  Trubadúr Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017
 • OLDALSZÁM:
  476

Miután Lucy Brennan, a Miami Beachen élő személyi edző lefegyverez egy férfit, aki két rémült hajléktalant üldöz pisztollyal a kezében, nem kell sokat várni, hogy feltűnjenek a színen a rendőrök és a szenzációra éhes hírcsatornák kamerái is. Míg Lucyt alig néhány óra leforgása alatt hőssé avatja a média, az eset egyetlen szemtanúja, a depresszióval küzdő, túlsúlyos Lena Sorenson az újdonsült híresség megszállottjává válik, és felkeresi, hogy a kliense lehessen – de hamarosan kiderül, hogy sokkal inkább a tréner teste érdekli, mintsem a sajátja. Az igazi problémák pedig akkor kezdődnek, amikor a két nő fokozatosan egyre közelebb kerül egymáshoz, és azon kapják magukat, hogy folyamatosan a sziámi ikrek szexuális életén jár az eszük...

Pályafutásának két legmarkánsabb női főhőse, az agresszív, mocskos szájú Lucy Brennan és a szeretetéhes, manipulatív Lena Sorenson bizarr szadomazochista viszonyán keresztül Irvine Welsh korunk két nagy rögeszméjét járja körbe: a külsőnkkel és a lakhelyünkkel kapcsolatos megszállottságot. Noha a helyszín a borongós Edinburgh helyett ezúttal a napfényes Florida, a kegyelmet soha nem ismerő skót író most is olyan felzaklató történetet mesél, amelytől sötétbe borul a táj.

Irvine Welsh 1958-ban született Edinburgh-ban. Az írói pályára meglehetősen kacskaringós úton jutott el (dolgozott tévészerelőként, feltűnt Londonban az aranykorát élő punkszíntér aktív alakjai között, sőt a rendőrség nyilvántartásába is bekerült), a sikerre viszont nem kellett sokat várnia, miután tollat fogott: első regénye, az edinburgh-i junkie-król szóló 1993-as Trainspotting azonnal klasszikussá vált, és egy kultuszfilm alapjául is szolgált. A sokkolóan tragikomikus sztori problémás hőseihez Welsh azóta többször is visszatért, de nyolc újabb regényében jó pár további emlékezetes – és jellemzően zűrös – figurát is teremtett. A színdarabokat és forgatókönyveket is jegyző író jelenleg Chicagóban él.

További ajánlatunk

Az igazi nevem
borító: Az igazi nevem>
3 499 Ft
Gyönyörű apróságok
borító: Gyönyörű apróságok>
3 299 Ft
A visszaadott lány
borító: A visszaadott lány>
1 999 Ft
A piros cipellős Sally bölcsessége
borító: A piros cipellős Sally bölcsessége>
2 299 Ft
Isztambul
borító: Isztambul>
3 290 Ft
Közöd?
borító: Közöd?>
2 242 Ft
A szerelem története
borító: A szerelem története>
1 990 Ft
A tengerben élnek krokodilok
borító: A tengerben élnek krokodilok>
1 990 Ft

Hasznos holmik