• ISBN:
  9789634034872
 • KIADÓ:
  Menő Könyvek
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017
 • OLDALSZÁM:
  168

Szívek dallama - Szeretni sokféleképpen lehet

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789634034872
 • KIADÓ:
  Menő Könyvek
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017
 • OLDALSZÁM:
  168

Egy kis zenélődoboz ez a könyv, sok hangjeggyel, négy kiváló író - Balázsy Panna, Kalapos Éva Veronika, Lakatos Levente és Szabó T. Anna - egy-egy elgondolkodtató kisregényével. Jó kézbe venni, kinyitni, hogy meghalljuk a történeteiket, visszacsukni, és újra, meg újra felnyitni. Sorsok, szerelmek, életek ömlenek ki ebből a kis kötetből, ezernyi dallamfoszlány, a szív millió dallama.

„A kocsi féklámpáit nézte, aznap már másodszor. Elmúlt belőle a szomorúság, a fiú visszatérése minden rossz érzését megszüntette. Könnyűnek érezte magát, a hideg téli este felfrissítette. A közeli templom harangjátékára lett figyelmes. Ismerős karácsonyi dallam kanyargott a havas, ódon utcákon.” (Balázsy Panna)

„Látta, hogy a lány kezében megremeg az ajándéktáska, és arra gondolt, valahogy sose hitte el a szüleinek, már kiskorában sem, hogy a karácsony a csodák ideje, de valami mégis ott van ilyenkor a levegőben, mindjárt véget ér az év, kezdődik egy új, ez a lány pedig itt áll mellette, az ő képregényével a szatyrában.” (Kalapos Éva)

„- Szerintem léteznek csodák - cáfolom. Érdeklődve felpillant rám. - De a csodák olyanok, mint a macskák. Hiába hívogatod őket, akkor dörgölőznek hozzád, amikor a kedvük tartja.” (Lakatos Levente)

„Karácsony előtt fogjátok megtalálni, amikor hazavártok majd ezzel a cuki kis dobozzal. Ne féljetek, minden rendben lesz, jönni fogok. Hazajövök, ha sikerül elmennem végre egyszer. Mert én nem ijedek meg semmilyen beszélgetéstől. Ezt komolyan mondom.” (Szabó T. Anna)

További ajánlatunk

Alul semmi?
borító: Alul semmi?>
2 999 Ft
Tövismozaik
borító: Tövismozaik>
1 999 Ft
Élő kötet nem marad - bővített kiadás
borító: Élő kötet nem marad - bővített kiadás>
2 290 Ft
Tíz igaz történet 2
borító: Tíz igaz történet 2>
1 590 Ft
Zsidó vagy?
borító: Zsidó vagy?>
1 700 Ft
Árnyképrajzoló
borító: Árnyképrajzoló>
1 800 Ft
Mi történt avagy sem
borító: Mi történt avagy sem>
1 990 Ft
A Delessert Boulevardon talált kézirat
borító: A Delessert Boulevardon talált kézirat>
790 Ft

Hasznos holmik