• ISBN:
  9789634034872
 • KIADÓ:
  Menő Könyvek
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017
 • OLDALSZÁM:
  168

Szívek dallama - Szeretni sokféleképpen lehet

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789634034872
 • KIADÓ:
  Menő Könyvek
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017
 • OLDALSZÁM:
  168

Egy kis zenélődoboz ez a könyv, sok hangjeggyel, négy kiváló író - Balázsy Panna, Kalapos Éva Veronika, Lakatos Levente és Szabó T. Anna - egy-egy elgondolkodtató kisregényével. Jó kézbe venni, kinyitni, hogy meghalljuk a történeteiket, visszacsukni, és újra, meg újra felnyitni. Sorsok, szerelmek, életek ömlenek ki ebből a kis kötetből, ezernyi dallamfoszlány, a szív millió dallama.

„A kocsi féklámpáit nézte, aznap már másodszor. Elmúlt belőle a szomorúság, a fiú visszatérése minden rossz érzését megszüntette. Könnyűnek érezte magát, a hideg téli este felfrissítette. A közeli templom harangjátékára lett figyelmes. Ismerős karácsonyi dallam kanyargott a havas, ódon utcákon.” (Balázsy Panna)

„Látta, hogy a lány kezében megremeg az ajándéktáska, és arra gondolt, valahogy sose hitte el a szüleinek, már kiskorában sem, hogy a karácsony a csodák ideje, de valami mégis ott van ilyenkor a levegőben, mindjárt véget ér az év, kezdődik egy új, ez a lány pedig itt áll mellette, az ő képregényével a szatyrában.” (Kalapos Éva)

„- Szerintem léteznek csodák - cáfolom. Érdeklődve felpillant rám. - De a csodák olyanok, mint a macskák. Hiába hívogatod őket, akkor dörgölőznek hozzád, amikor a kedvük tartja.” (Lakatos Levente)

„Karácsony előtt fogjátok megtalálni, amikor hazavártok majd ezzel a cuki kis dobozzal. Ne féljetek, minden rendben lesz, jönni fogok. Hazajövök, ha sikerül elmennem végre egyszer. Mert én nem ijedek meg semmilyen beszélgetéstől. Ezt komolyan mondom.” (Szabó T. Anna)

További ajánlatunk

Igen - (élni, olvasni, írni)
borító: Igen - (élni, olvasni, írni)>
2 399 Ft
Rokonok
borító: Rokonok>
1 699 Ft
Egyszer az időben
borító: Egyszer az időben>
2 800 Ft
Az aranyműves fia
borító: Az aranyműves fia>
3 490 Ft
Vak majom
borító: Vak majom>
1 990 Ft
Töredelmes vallomás
borító: Töredelmes vallomás>
2 790 Ft
Omerta
borító: Omerta>
2 890 Ft
Körkép 2015
borító: Körkép 2015>
1 750 Ft

Hasznos holmik