• ISBN:
  ISBN 9786150013848
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  409 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

Ismert ismeretlen

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786150013848
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  409 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

Albertfi Lívia élete tökéletesnek tűnik. Fiatal kora ellenére egy jól menő étterem tulajdonosa, látszólag mindene megvan: szerető család, egy férfi, akivel éjjelente megosztja az ágyát, nagyszerű alkalmazottak, akik olyanok számára, mintha a második családja lennének. De egyik napról a másikra minden összeomlani látszik körülötte. Líviát megcsalják, szülei házasságában több évtizedes titok bukkan a felszínre, nővére és gyerekei élete pedig veszélybe kerül. Egyetlen dolog tartja a felszínen a lányt, a mások által furcsának talált megrögzöttsége, a sportfüggőség. Beragadt élethelyzetéből egy Ausztrália melletti varázslatos kis szigetre szóló meglepetésút zökkenti ki, ahol egy váratlan találkozás gyökeresen megváltoztatja az életét.

Thomas Kallio híres színész. Nők ezrei rajonganak érte, az egész világon ismerik. Mennyasszonya egy gyönyörű, fiatal modell, a férfi mégis másra vágyik. Egy hirtelen döntés és egy merénylet miatti kényszerpihenő hatására az ő élete is fenekestül felfordul.

Ez a két ember a legnagyobb zűrzavar közepette talál egymásra, majd váratlanul elveszítik egymást, és még csak nem is sejtik, milyen láthatatlan szálak kötik őket össze.

A sors útjai kifürkészhetetlenek, de vajon az ő esetükben kegyes lesz a sors? Viszontlátják még egymást az életben? Összeegyeztethető egy amerikai filmszínész és egy magyar étteremtulajdonos lány hétköznapjai? A szerelem minden akadályt legyőz?

J. K. Smith, a Szerelem hirdetésre című nagysikerű könyv szerzője második regényében ezekre a kérdésekre keresi a választ, a tőle megszokott humorral és szerethető karakterekkel.

További ajánlatunk

A vidéki templom titkai
borító: A vidéki templom titkai>
2 490 Ft
Utálom, hogy kívánlak
borító: Utálom, hogy kívánlak>
3 999 Ft
Találj rám I.
borító: Találj rám I.>
1 990 Ft
Antónia eltűnt
borító: Antónia eltűnt>
1 890 Ft
Összekötve
borító: Összekötve>
3 999 Ft
A jófiú
borító: A jófiú>
690 Ft
Déli menyegző
borító: Déli menyegző>
2 290 Ft
Egy nyáréjszaka titkai
borító: Egy nyáréjszaka titkai>
1 990 Ft

Hasznos holmik