• ISBN:
  ISBN 9786150013848
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  409 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

Ismert ismeretlen

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786150013848
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  409 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

Albertfi Lívia élete tökéletesnek tűnik. Fiatal kora ellenére egy jól menő étterem tulajdonosa, látszólag mindene megvan: szerető család, egy férfi, akivel éjjelente megosztja az ágyát, nagyszerű alkalmazottak, akik olyanok számára, mintha a második családja lennének. De egyik napról a másikra minden összeomlani látszik körülötte. Líviát megcsalják, szülei házasságában több évtizedes titok bukkan a felszínre, nővére és gyerekei élete pedig veszélybe kerül. Egyetlen dolog tartja a felszínen a lányt, a mások által furcsának talált megrögzöttsége, a sportfüggőség. Beragadt élethelyzetéből egy Ausztrália melletti varázslatos kis szigetre szóló meglepetésút zökkenti ki, ahol egy váratlan találkozás gyökeresen megváltoztatja az életét.

Thomas Kallio híres színész. Nők ezrei rajonganak érte, az egész világon ismerik. Mennyasszonya egy gyönyörű, fiatal modell, a férfi mégis másra vágyik. Egy hirtelen döntés és egy merénylet miatti kényszerpihenő hatására az ő élete is fenekestül felfordul.

Ez a két ember a legnagyobb zűrzavar közepette talál egymásra, majd váratlanul elveszítik egymást, és még csak nem is sejtik, milyen láthatatlan szálak kötik őket össze.

A sors útjai kifürkészhetetlenek, de vajon az ő esetükben kegyes lesz a sors? Viszontlátják még egymást az életben? Összeegyeztethető egy amerikai filmszínész és egy magyar étteremtulajdonos lány hétköznapjai? A szerelem minden akadályt legyőz?

J. K. Smith, a Szerelem hirdetésre című nagysikerű könyv szerzője második regényében ezekre a kérdésekre keresi a választ, a tőle megszokott humorral és szerethető karakterekkel.

További ajánlatunk

Örök tűz
borító: Örök tűz>
1 990 Ft
Köszönöm, monsieur Dior
borító: Köszönöm, monsieur Dior>
2 690 Ft
A szívvel ne dacolj
borító: A szívvel ne dacolj>
1 990 Ft
Test
borító: Test>
2 590 Ft
Ha magadba bolondítasz
borító: Ha magadba bolondítasz>
1 790 Ft
Az amazon és a katona
borító: Az amazon és a katona>
2 290 Ft
Szellemjárás
borító: Szellemjárás>
2 490 Ft
A Sólyom
borító: A Sólyom>
1 990 Ft

Hasznos holmik