Egyenes úton - egyedül

Női remekírók sorozat

Olvass bele!

Mondhatnánk, hogy múlt század eleji lányregény, de nem, ez nem egy szirupos történet, hanem hét lány sorsa, kik közül négyen mások, mint a többség, és ketten elkeseredett harcot vívnak a boldogságukért.
A női emancipáció, annak minden előnyével és hátrányával, éppen elsöpörni készül a rájuk kényszerített korabeli tradíciókat és elvárásokat, amikor Balázs Ágnes és két húga árván marad. A tizenhat éves Ágnesre hárul két húgának az iskoláztatása, erkölcsi és szellemi nevelése. A feladatot lelkiismeretesen végző lánynak egyetlen kívánsága formálódik a kemény évek során: hogy egyszer csakis önmagának, önmagáért élhessen.
Az Oroszi-lányokat apjuk vakmerőnek és szabadnak nevelte, a négy lány mégis más-más elveket vall, s szüleik nem csekély aggodalmára az élettel szemben támasztott igényeik, vágyaik is nagyon különbözőek.
Hogy közülük ki éri el a célját, és melyikük sorsa fordul tragédiába, az kiderül Ritoók Emma emóciókkal teli, szép könyvéből, mely már csak minősége és szellemi gazdagsága folytán sem maradhatott ki a Női remekírók sorozatból.

A szerző, akinek ősei között Hunyadiak, Báthoriak, Bethlenek bukkannak fel, ezzel a művével 2000 koronát nyert az Új Idők pályázatán.

További ajánlatunk

Érted élek
borító: Érted élek>
3 999 Ft
Rossz kor
borító: Rossz kor>
2 390 Ft
Az igazság árnyékában
borító: Az igazság árnyékában>
3 499 Ft
Órákon át kívánlak
borító: Órákon át kívánlak>
3 499 Ft
Piciny Csodák Péksége
borító: Piciny Csodák Péksége>
2 390 Ft
Lestat herceg
borító: Lestat herceg>
2 990 Ft
Kincsvadászok
borító: Kincsvadászok>
1 990 Ft
Karrier, tequila, szerelem
borító: Karrier, tequila, szerelem>
990 Ft

Hasznos holmik