• KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2018
  • OLDALSZÁM:
    304 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9786155875755

Nem mondhatsz nemet

Olvass bele!
  • KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2018
  • OLDALSZÁM:
    304 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9786155875755

Ha egy nő akar, megszerez

Megdöbbentő, igaz történet alapján...

Egy arctalan internetes rajongó szerelmével üldözi a népszerű bestsellerírót, Váczi Endrét, de a férfinak hamar meg kell tanulnia, hogy a szerelem kegyetlen dolog. A viszonzatlan érzelmek hatására az ismeretlen nő feldühödik, és mindent elkövet, hogy lejárassa és tönkre tegye az írót.
A baj csőstül jön. A férfit a zaklatási ügy forráspontján elhagyja az élettársa, aki megsejti, hogy az tévútra lépett egy másik nővel. Az otthonukat nyújtó kisvárosban mindenki erről suttog a hátuk mögött, miközben a csábító nő egy rejtélyes támadás áldozata lesz. Endre egyedül veszi fel a harcot az ismeretlenség erejét kihasználó idegennel szemben. Hamarosan a magánélete és a karrierje teljes válságba kerül, de végre fényt lát az alagút végén.
Az új élethelyzet új barátokat hoz, méghozzá két nő személyében. Míg egyik egy soha sem remélt, nagy lehetőségekkel kecsegtető munkaajánlatot kínál számára, addig a másik a segítségére van a zaklató becserkészésében. Pszichológiai csellel csalják elő a titokzatos üldözőt, a bitek és byte-ok világából nem sejtve, hogy a leleplezéssel olyan óriási lavinát indítanak el, amely mindent és mindenkit elsodor, és meg sem áll a Parlament folyósójáig. Befolyásos emberek és titkos alkuk, ki nem mondott, féltve őrzött tények kerülnek felszínre. De mi van akkor, ha a tettes valójában áldozat?

Csabai Márk, a gyorsan kultuszkönyvekké vált „csibészes” történetei után ezúttal egy új műfajban, a pszichológiai thrillerben mutatja be egy szövevényes zaklatási ügy lélektanát.

További ajánlatunk

Az ártatlan
borító: Az ártatlan>
2 999 Ft
Dzsihád a Duna-parton
borító: Dzsihád a Duna-parton>
1 490 Ft
Twin Peaks - Az utolsó dosszié
borító: Twin Peaks - Az utolsó dosszié>
2 790 Ft
Szép álmokat, feketerigó!
borító: Szép álmokat, feketerigó!>
2 490 Ft
Egy élet ára
borító: Egy élet ára>
2 390 Ft
A kapitány
borító: A kapitány>
1 290 Ft
Aludj csak, kicsim!
borító: Aludj csak, kicsim!>
2 390 Ft
Tűzmadár I.
borító: Tűzmadár I.>
2 990 Ft

Hasznos holmik