• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • OLDALSZÁM:
  249 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786155875939

Vénasszonyok nyara

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • OLDALSZÁM:
  249 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786155875939

Létezik halhatatlan szerelem?

Az ötvenes évek elején német gimnazista lányok Balatonfüreden töltenek egy nyarat. A borász Péterffy család jóképű, festőpalánta fia könnyen magába bolondítja Esthert, a messziről jött diáklányt, és ő maga sem tud ellenállni az északi lány ártatlan szépségének. A bontakozó szerelmet azonban csírájában elfojtják részben a lány szülei, részben pedig a történelmi változások, melyek következtében egy esztendő múlva már hiába keresi Esther a füredi villájukból kitelepített magyar családot.

Mennyi esély van rá, hogy az egykori fiatalok útjai több mint hatvan év elteltével újra keresztezzék egymást? A lehetetlen mégis megtörténik Rügen szigetén, egy idősek otthonában, ahol a nyolcvanhat éves művész előrehaladott demenciájának köszönhetően egy furcsa szerelmi háromszög részesei lesznek. Vajon milyen titkokat rejt a múlt, és milyen ismeretlen veszélyeket a jövő?

Palotás Petra legújabb regényében, melyet a valós élet és egy igaz történet indított útjára, a múlt szálait bogozva szövi a jelen fonalát. Az elbeszélés szerelmet vall Balatonfürednek, bemutatja egy elegáns idősek otthona mindennapjait, mesél az északkeleti szigetvilág tájairól, miközben olyan részben még mindig tabu témákat feszeget, mint az időskori szexualitás, a szülő-gyermek kapcsolat, az önfeláldozás vagy a csillapíthatatlan honvágy.

További ajánlatunk

A legfényesebb csillag az égen
borító: A legfényesebb csillag az égen>
3 299 Ft
Érted mindent
borító: Érted mindent>
2 999 Ft
A porfészek
borító: A porfészek>
690 Ft
Boldogságforgácsok
borító: Boldogságforgácsok>
2 390 Ft
Piciny Csodák Péksége
borító: Piciny Csodák Péksége>
2 390 Ft
Édes holnap
borító: Édes holnap>
2 390 Ft
A királynő esküje
borító: A királynő esküje>
2 770 Ft
Vadvirágok lányai
borító: Vadvirágok lányai>
2 390 Ft

Hasznos holmik