Mesteralvók hajnala

Olvass bele!

ÁTOK AZ ALVÁS. BŰN AZ ÉBERSÉG.

Egykor a mesteralvók viselték az alvás terhét az emberek helyett, kik éjjel-nappal boldogan dolgozhattak és mulathattak. A Vasháborúban azonban a mesterek végleg elhagyták az embereket… azóta az álomtalan álom szedi áldozatait.
Híre megy, hogy a mesteralvók földi maradványait sorra elrabolják, de hogy ki vadászik a csontokra és mi okból, az rejtély. Dakorleonból is nyomtalanul eltűnik a védőszent, ezért a városmester Vulgarus Pokk borkereskedőt bízza meg a feladattal, hogy a közeli Korhos hadseregét hívja segítségül.
A csontcsipkéző rend 224. nővére súlyos titkot őriz: ő fedezte fel a védőszent eltűnését, s ezért nagy veszély leselkedik rá. Titokban kell kiszöknie a városból, hogy felkeresse az égi Tamarislánban Ludovik atyát, aki a legenda szerint az utolsó élő mesteralvó.
A tizenhét éves Milán visszahúzódó fiú, akit leginkább a hackerség érdekel. Nagydumás haverja ráveszi, hogy egy spam üzenet nyomába eredjenek, ami nem várt következményekkel jár. Miló egy mágikus világban találja magát, ahol nem elég kiállnia a megpróbáltatásokat, de saját, rejtett képességeit is fel kell fedeznie.

További ajánlatunk

Te is, fiam, Wilfred?
borító: Te is, fiam, Wilfred?>
900 Ft
A tó úrnője
borító: A tó úrnője>
2 490 Ft
Fecske-torony
borító: Fecske-torony>
2 490 Ft
Viszály
borító: Viszály>
1 995 Ft
Elveszett Gondvána
borító: Elveszett Gondvána>
2 490 Ft
Kukoricza
borító: Kukoricza>
2 380 Ft
Ólomerdő
borító: Ólomerdő>
1 990 Ft
Lelkek könyvtára
borító: Lelkek könyvtára>
1 990 Ft

Hasznos holmik