• KIADÓ:
  Park Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • OLDALSZÁM:
  248 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789633555712

Meddig jössz

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Park Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • OLDALSZÁM:
  248 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789633555712

A vidéki színház fiatal színésznője, Lili beleszeret a híres-nevezetes fővárosi rendezőbe. A helyzet reménytelen: a férfi nős, a válás fel se merül. Lili próbál, igyekszik megfelelni a színházban és a titkos viszonyban, várja a kedvező pillanatot, de csak üresjáratok vannak a színpadon, a színészházban, jószerivel mindenütt. Közben figyel, s hogy az üresjáratokat kitöltse, éles szemmel nézi, mi történik körülötte. Figyelő tekintete és belső monológjai, csípősen vicces párbeszédei nyomán megelevenednek a színház szereplői.

„– Tudnod kell, hogy a mi házasságunk működik – mondta Miklós az első közös délutánunkon a kölcsönkapott lakás ágyában, mert úgy érezte, legalább az egyik oldalon tiszta helyzetet kell teremtenie.
– És ha a mosógéped működne úgy, mint a házasságod? – érdeklődtem. – Micsinálnál vele? Kidobnád, vagy még szerelgetnéd egy kicsit?
– A mosógépem? – kérdezte döbbenten. – Te nem vagy normális. Igen, azt hiszem, kidobnám.
Megnyugodtam. Egy csapágyas, a lépcső alá betolt és lomtalanításra váró házassággal valahogy képes leszek együtt élni. Egy ideig mindenképpen.”

Sándor Erzsi színészNŐ. Talpától a feje búbjáig. Belesünk vele a színpad takarásába, a büfébe, a próbákra és Erzsi szívének csatornáiba. Egyik izgalmasabb helyszín, mint a másik. Olvassák olyan szeretettel ezt a könyvet, ahogy én tettem! Csalódás KIZÁRVA.
(Kútvölgyi Erzsébet)

További ajánlatunk

Idegenek-trilógia
borító: Idegenek-trilógia>
3 500 Ft
Értetek teszem
borító: Értetek teszem>
2 590 Ft
A leggazdagabb árva
borító: A leggazdagabb árva>
3 490 Ft
Váltóáram
borító: Váltóáram>
2 460 Ft
Ókút
borító: Ókút>
3 490 Ft
A Vége
borító: A Vége>
3 490 Ft
A nagy hadronütköztető
borító: A nagy hadronütköztető>
1 290 Ft
Vonalkód
borító: Vonalkód>
1 390 Ft

Hasznos holmik