• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • OLDALSZÁM:
  350 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156013736

A szeráj

Budapesti éjszakák titkai 1896-ban

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • OLDALSZÁM:
  350 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156013736

Budapesti éjszakák titkai 1896-ban

A regényt valós események ihlették.

1896 tavaszán a Szofia nevű gőzös legénysége egy titokzatos lányt ment ki az örvénylő Dunából. A menyasszonyi ruhában fuldokló szépség minden emlékét elveszítette, így, jobb híján, az őt megmentő hajóról kapja a nevét.
Szofia szépsége áldás és átok is egyben. A gyönyörű lány előtt megnyílnak az akkor épült, Budai Konstantinápoly nevű szórakoztató negyed titkos szalonjának kapui, de ez akár a végzetét is jelentheti. Jótevője, ifjabb Pálffy Mór gróf saját jövőjét is kockára teszi, hogy a lány tisztaságát megőrizhesse. Vajon Szofia rátalál múltjára és régi önmagára, vagy örök homály fedi a Szeráj előtti életét?
A mulatónegyed üzemeltetője, Somossy Károly mindent és mindenkit felhasznál céljai elérése érdekében. Nem csak Szofiát mozgatja marionett bábúként, hanem Carola Cecíliát, Budapest díváját is képes lenne feláldozni, hogy vállalkozása ne valljon kudarcot. Európa legnagyobb szórakoztató negyedének a sorsa azonban, minden erőfeszítése ellenére, nem az ő kezében nyugszik.

A romantikus kalandregény szövevényes szálai egy elfeledett budapesti városrész rég megsemmisült falai közé repítik vissza az olvasót, ahol perzselő szenvedély, gonosz intrikák és izgalmas kalandok várják azokat, akik alámerülnek a történetbe.

Borbás Edina, MTA SZAB médiadíjas és Los Angeles Film Awardas díjas forgatókönyv-író ezúttal a millennium évébe kalauzolja el az olvasót, ahol minden megtörténhet.

További ajánlatunk

Toszkán örökös
borító: Toszkán örökös>
3 499 Ft
Miattad remélek
borító: Miattad remélek>
3 199 Ft
Téli csábítás
borító: Téli csábítás>
2 399 Ft
Duett
borító: Duett>
3 199 Ft
Vad kísértés
borító: Vad kísértés>
2 999 Ft
Rózsa & tőr
borító: Rózsa & tőr>
2 190 Ft
A szabadság ötven árnyalata
borító: A szabadság ötven árnyalata>
2 590 Ft
Életed regénye
borító: Életed regénye>
2 390 Ft

Hasznos holmik