• KIADÓ:
  Szerzői kiadás
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  434 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786150074689
apple store link google play link

A Gonosz génje 2.rész

Visszavágó

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Szerzői kiadás
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  434 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786150074689
apple store link google play link

A regény, a benne előforduló durva lelki és fizikai kegyetlenséget bemutató jelenetek és a szexualitás kendőzetlen leírása miatt, 18 évesnél fiatalabb olvasónak nem ajánlott.

Az első részben megismert Alexander Melnyik mikrobiológus, haláltusáját vívja a katonai kórház alagsorában, ahol a „Főgonosz” pribékje, a pszichopata Oleg kínozza. A megbízott időben ér a helyszínre, és egyetlen rúgással végez Oleggel. Alexet sikeresen újraéleszti. A férfi csak akkor ismeri fel meg-mentőjét, amikor az magyarul szól hozzá. A megbízott nem más, mint rég látott szerelme: Lina, a Latorca parti kurtizán, aki tíz éve eltűnt, és közben a Moszad jól képzett ügynöke lett.

Ezzel az epizóddal kezdődik a második rész, amiben a jó oldal felkészül a visszavágóra. A „Főgonosz”, Zverev tábornok szerencsecsillaga leáldozóban. Sorra érik a veszteségek és megaláztatások, de a sebzett vad veszélyességét sosem szabad lebecsülni. Hatalma birtokában még sok fájdalmat okoz. A végső csapást azzal a többkomponensű fegyverrel mérik rá, amit az ő elképzelése alapján kísérleteztek ki a titkos szibériai kutatóbázison.
A Zverev elleni harcban részt vesz a Melnyik család barátja, a legendás kódfejtő tiszt, Igor Kuzmics is, akinek egy ismeretlen amerikai segít az Interneten keresztül. A titokzatos segítő nagy vagyonnal rendelkezik, és mindent megtesz Zverev megbuktatása érdekében. Kilétére csak a regény vége felé derül fény, amikor a „jók” kalandos útjai az Egyesült Államokba vezetnek.

További ajánlatunk

Örvényben
borító: Örvényben>
2 599 Ft
Most!
borító: Most!>
2 599 Ft
Hontalan lelkek
borító: Hontalan lelkek>
2 999 Ft
És eljő a halál
borító: És eljő a halál>
1 690 Ft
Gyilkosság a templomlépcsőn
borító: Gyilkosság a templomlépcsőn>
1 590 Ft
Inferno
borító: Inferno>
2 990 Ft
Bűnbocsánat
borító: Bűnbocsánat>
2 490 Ft
Medvefog & Saskarom
borító: Medvefog & Saskarom>
990 Ft

Hasznos holmik