• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  368 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156067937

Hozzád megyek, Jack Hawthorne

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  368 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156067937

„Csodálatos szerelmi történet" - Totally Booked blog

"Őrült vagyok? Hozzámentem egy idegenhez. Amikor a jövőmről álmodoztam, nem így képzeltem el. De aztán jött Jack Hawthorne...
Jack és én mindent fordítva csináltunk. Az első nap, amikor találkoztunk, megkérte a kezemet. Azt gondolnád, hogy egy pasi, aki ilyen jól néz ki, aki kissé ugyan rideg, mégis elbűvölő és teljességgel elérhetetlen, csak élete szerelmének kérné meg a kezét, nem? Nem. Engem kért meg. Egy totál idegent, aki még soha nem hallott róla. Egy idegent, akivel a vőlegénye csupán pár hete szakított. Azt gondolnád, a szemébe nevettem, és bolondnak neveztem – és még sok minden másnak –, aztán a lehető leggyorsabban otthagytam. Nos... pontosan ezt tettem, kivéve az otthagyós részt. Csupán pár perc kellett neki, hogy rábeszéljen erre az ajánlatra... mármint a házasságra.
Hamarosan el is érkezett életem legboldogabb napja. Ja, nem. Életem legrosszabb napja volt. Őt hibáztatom azért, hogy belementem ebbe az egészbe. A csodálatosan kék szemét, azt a komoly arckifejezést, amelyről nem gondoltam volna, hogy ennyire bele fogok bolondulni. A dolgok akkor kezdtek megváltozni, miután közölte velem, élete legnagyobb hibáját akkor követte el, amikor elvett engem. Ugyan továbbra sem beszélt sokat, a tettei beszéltek helyette. És a szívem kezdett ráhangolódni erre a beszédre... Egyik percben még nem is ismertem, aztán ő lett a mindenem. Egyik percben még elérhetetlennek tűnt, aztán mintha teljesen átadta volna magát nekem. Egyik percben azt hittem, hogy ami köztünk van, az igaz szerelem. A következő percben már minden hazugságnak tűnt."

Ella Maise, nemzetközi bestsellerszerző legújabb, romantikus története a szerelemről, a vágyról és a kétségekről ismét elbűvöli az olvasókat.

„Ez a történet egyszerűen tökéletes" - Sincerely Whitney

„Ella Maise újra nagyot alkotott! Szellemes, érzelmekkel teli szerelmi történet! - Fun Under the Covers

„Maga a tökély. Különleges, letehetetlen, magával ragadó. - Kitty Kats Crazy About Books

További ajánlatunk

Keserűen édes
borító: Keserűen édes>
3 699 Ft
Az utolsó facér milliárdos
borító: Az utolsó facér milliárdos>
2 890 Ft
Mindent egy lapra!
borító: Mindent egy lapra!>
3 399 Ft
New York lányai
borító: New York lányai>
3 199 Ft
Első pillantás
borító: Első pillantás>
2 999 Ft
Szárnyaszegett pillangók 1.
borító: Szárnyaszegett pillangók 1.>
2 999 Ft
Mire vágyik egy herceg?
borító: Mire vágyik egy herceg?>
2 290 Ft
Elvesztett jövő
borító: Elvesztett jövő>
690 Ft

Hasznos holmik