Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Érints meg

A. L. Jackson

Fordította : Varga Csaba

Eredeti cím : Follow Me Back (Fight For Me #2)

Kiadó : Álomgyár Kiadó

Megjelenés éve : 2020

336 oldal

ISBN 9786156067050

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 999 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

„El fogsz tőle ájulni (Dr. Bryantet hívják a sürgősségire), nevetni és sírni fogsz, majd szerelembe esel.” – Schmexy Girl Book Blog


„Ahogy A. L. Jackson többi könyve, úgy az Érints meg című kötet is tele van érzelmekkel és szeretetre méltó szereplőkkel.” – Marieke’s Book


Kale Bryant. Arrogáns, sikeres, határozott orvos, aki egyenesen szerelmes a munkájába.
   Az egyetlen hibája, hogy képtelen az egyéjszakás kalandoknál és a rövid életű kísérleteknél többe bonyolódni.
   Már régen megtanulta, hogy jobb, ha nem kockáztat, és inkább kerüli a szerelmet.
   Harley Hope Masterson. Gyönyörű, kedves és bátor lány, egy kis kávézó tulajdonosa, aki pontosan tudja, milyen megküzdeni mindenért. Egy fájdalmas válás után retteg, hogy elveszítheti, amit felépített.
   Kale elfogad egy új munkát abban utcában, ahol Hope kávézója áll. Megismerkedik a lánnyal, és hamarosan kezdenek leomlani azok a falak, amelyek a szíve védelmét szolgálják. Annyira vágyik a lányra, ahogy azelőtt még soha senkire. Egyetlen érintés maga a tűz, egyetlen csóktól elveszti a fejét. De a lány megszerzése komoly következményekkel jár. Hope élete küzdelme előtt áll. Egy olyan küzdelem előtt, amelyet egyikőjük sem lát előre.
   Kale-nek döntenie kell: vajon megéri kockáztatni a lány szerelméért? Hope minden eszközzel harcol, de rá kell döbbennie, hogy még neki is szüksége van valakire, aki mellette áll.

A. L. Jackson New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb sorozata, a Szívdöglesztők következő kötete egy különálló, csábító és felejthetetlen romantikus történet.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com