Hova nézel, Papa?

Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!

Olvass bele!

A mobilozás – beszélgetés, sms-ezés, netezés – miatt számtalan súlyos baleset történik a gyalogosok, a kerékpárosok, a motorosok és persze az autóval közlekedők között.
A két neves szerző újabb könyve ismét a Papa és unokái történeteiben mesél a balesetveszélyekről és a veszélyek elkerüléséről.
Gyerek és felnőtt együtt tanulhatják meg a vidám, kalandos helyzetekből, humoros illusztrációkból, mire kell figyelni, mire kell vigyázni a járdán és az utakon.
Ha egy könyvvel egyetlen gyerek vagy felnőtt életét megmentettük, már többet tettünk, mint ami egy könyvvel megtehető. És a két szerző, Nógrádi Gábor és Cakó Ferenc, az elmúlt 22 évben megjelent balesetmegelőző könyveik százezreivel már nem egy gyerek vagy felnőtt életét mentették meg. Új könyvük a közlekedésben tanúsított figyelmetlenség veszélyeiről szól.

Fejezetcímek: Már a mobilt sem vehetem fel? Nem tudsz félkézzel biciklizni? Ki buktatja le a mobilozókat? Ki rakta ide ezt a lépcsőt? Hogyan kerül az autóm elé egy vaddisznó? Ki nyeri meg az oroszlánsimogatást?

További ajánlatunk

Most először
borító: Most először>
2 399 Ft
The Kingdom
borító: The Kingdom>
3 499 Ft
Beépített hercegnő
borító: Beépített hercegnő>
2 390 Ft
Teleki Blanka
borító: Teleki Blanka>
1 990 Ft
Örökkön-örökké
borító: Örökkön-örökké>
1 890 Ft
A tél jegyesei
borító: A tél jegyesei>
2 290 Ft
Storm és Stone
borító: Storm és Stone>
1 990 Ft
Szeretet
borító: Szeretet>
980 Ft

Hasznos holmik