Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Liftakna

Barclay, Linwood

Fordította : Harci Andor

Eredeti cím : Elevator Pitch

Kiadó : General Press Könyvkiadó

Megjelenés éve : 2021

392 oldal

ISBN 9789634524564

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 799 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Egy szokványos hétfő reggel egy manhattani irodaház liftjébe négyen szállnak be. Ám a munkahelyére már egyikük sem ér oda; a felvonó megállás nélkül emelkedik az épület legfelső szintjére, majd a mélybe zuhan. A tragikus balesetnek tűnő eseményt követően kedden ismét megmagyarázhatatlan liftszerencsétlenség történik. A szerdai katasztrófa után pedig végképp eluralkodik a káosz a felhőkarcolók városában.
Ki áll az események mögött, és mi lehet a célja az egymástól független támadásokkal? És mi köze a merényletsorozatnak a High Line parkban megcsonkított ujjbegyekkel megtalált holttesthez? Két tapasztalt New York-i nyomozó és egy újságíró fut versenyt az idővel, hogy kiderítsék a válaszokat, miközben New York előkelőségei a város legújabb és legmagasabb lakóépületének csütörtöki átadójára készülnek...

„Ha pokoli feszültségre vágyik, azonnal olvassa el a Liftaknát." - Stephen King

„Barclay-tól garantáltan kitöri a frász. Számító, veszettül ötletes és igazán ijesztő." - The New York Times.

„Barclay könyveit a szellemesség és a megdöbbentő fordulatok különböztetik meg a tucatolvasmányoktól. A Liftakna filmvászonra kívánkozó jeleneteivel azonban a szerző önmagát is felülmúlja. A lendületes, fordulatos cselekmény és a minden szempontból megdöbbentő végkifejlet a kiváló szórakozás záloga." - The Wall Street Journal.

„Barclay hihetetlen nyugalommal festi le a nagyvárosi tragédiát - minden megvan benne egy kiváló katasztrófafilmhez." - The Sunday Times.

„Lebilincselő... Ha egy felsőbb emeleten lakik, ez után a könyv után el fog gondolkodni a lépcsőzésen." - Publishers Weekly.

„Nagyívű, átgondolt thriller, ami az utolsó oldalig izgalomban tartja az olvasóját." - Booklist

„Linwood Barclay igazán tudja, hogyan nyúljon egy adott témához. Rohanjon, és vásárolja meg ezt a könyvet - és válassza inkább a lépcsőzést." - Michael Robotham.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com