• KIADÓ:
    Libri Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2020
  • OLDALSZÁM:
    476 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9789634337690

Legszebb heged

Olvass bele!
  • KIADÓ:
    Libri Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2020
  • OLDALSZÁM:
    476 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9789634337690

Barbara a House of Broken Hearts névre keresztelt bár vezetőjeként nehéz sorsú embereknek segít a talpra állásban. Aktuális védenceinek egyike egy kamaszkorú transzszexuális lány, aki egy pokoli vallási átnevelőtáborból menekült New Yorkba. A fiatallal egy este tragédia történik, aminek hatására felbukkan a papként szolgáló, szigorú bátyja. Barbi és az atya – Emily titkos életét visszafejtve – hullámhegyeket és -völgyeket megjárva sorsfordító önismereti utazásra kényszerül.
Krisz a húszas évei vége felé járva szembesül végérvényesen azzal, hogy nagy álma, miszerint ügyvédként az igazság oldalán harcol, csupán vágykergetés. Krízisében a fiú úgy határoz, mindent felad, és az öt éve megismert, azóta a párjaként emlegetett küzdősport-harcos, Atlas Jones után utazik New Yorkba, hogy ott együtt új életet kezdhessenek. A napfényesnek remélt jövőjük felett azonban váratlan viharfellegek gyülekeznek.

A Barbibébi és a Szeress jobban! című regények, sokak által imádott szereplőinek története tíz évvel az első és öt évvel a második kötet megjelenését követően folytatódik. A tizenhét esztendősen megismert, immár a harminchoz közeledő főszereplők élete újabb útelágazáshoz ért. De vajon létezik-e jó és rossz irány, vagy úgyis mindegyik választás ugyanoda vezet?

LAKATOS LEVENTE többszörös Aranykönyv-díjas szerző. Sikerkönyveivel önismereti utazásra csábítja olvasóit. Regényei témaválasztásukban bátrak, ezért gyakran polgárpukkasztóak.

További ajánlatunk

A vámpírklán adóssága
borító: A vámpírklán adóssága>
4 799 Ft
Ezer éjszaka nélküled
borító: Ezer éjszaka nélküled>
2 490 Ft
A tested védelmében
borító: A tested védelmében>
3 499 Ft
Szexi szelfi
borító: Szexi szelfi>
3 499 Ft
Kínzó valóság
borító: Kínzó valóság>
3 499 Ft
Találkozzunk Rómában!
borító: Találkozzunk Rómában!>
2 590 Ft
Dédelgetett álmaink
borító: Dédelgetett álmaink>
1 990 Ft
Rejtekhely Párizsban
borító: Rejtekhely Párizsban>
2 570 Ft

Hasznos holmik