• KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  476 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634337690

Legszebb heged

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  476 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634337690

Barbara a House of Broken Hearts névre keresztelt bár vezetőjeként nehéz sorsú embereknek segít a talpra állásban. Aktuális védenceinek egyike egy kamaszkorú transzszexuális lány, aki egy pokoli vallási átnevelőtáborból menekült New Yorkba. A fiatallal egy este tragédia történik, aminek hatására felbukkan a papként szolgáló, szigorú bátyja. Barbi és az atya – Emily titkos életét visszafejtve – hullámhegyeket és -völgyeket megjárva sorsfordító önismereti utazásra kényszerül.
Krisz a húszas évei vége felé járva szembesül végérvényesen azzal, hogy nagy álma, miszerint ügyvédként az igazság oldalán harcol, csupán vágykergetés. Krízisében a fiú úgy határoz, mindent felad, és az öt éve megismert, azóta a párjaként emlegetett küzdősport-harcos, Atlas Jones után utazik New Yorkba, hogy ott együtt új életet kezdhessenek. A napfényesnek remélt jövőjük felett azonban váratlan viharfellegek gyülekeznek.

A Barbibébi és a Szeress jobban! című regények, sokak által imádott szereplőinek története tíz évvel az első és öt évvel a második kötet megjelenését követően folytatódik. A tizenhét esztendősen megismert, immár a harminchoz közeledő főszereplők élete újabb útelágazáshoz ért. De vajon létezik-e jó és rossz irány, vagy úgyis mindegyik választás ugyanoda vezet?

LAKATOS LEVENTE többszörös Aranykönyv-díjas szerző. Sikerkönyveivel önismereti utazásra csábítja olvasóit. Regényei témaválasztásukban bátrak, ezért gyakran polgárpukkasztóak.

További ajánlatunk

Egy könyvmoly élete
borító: Egy könyvmoly élete>
2 599 Ft
Rossz kor
borító: Rossz kor>
2 390 Ft
Fehér rózsa
borító: Fehér rózsa>
2 499 Ft
Valahol közel a boldogsághoz
borító: Valahol közel a boldogsághoz>
2 999 Ft
Rose regénye
borító: Rose regénye>
3 890 Ft
Csak a baj
borító: Csak a baj>
2 390 Ft
Vérvörös rabság
borító: Vérvörös rabság>
2 990 Ft
Szívszelidítő
borító: Szívszelidítő>
2 570 Ft

Hasznos holmik