Lenni és Margot száz éve

Olvass bele!

„Gyönyörű regény: vicces, érzékeny... és tele van élni akarással" - Harper's Bazaar

Elbűvölő, szenvedélyesen életigenlő és lefegyverző humorral megírt regény a Csillagainkban a hiba és Jojo Moyes rajongóinak.

Az élet rövid - senki sem tudja ezt jobban a tizenhét éves Lenninél, akinek egy gyógyíthatatlan betegséggel kell szembenéznie. Ő azonban úgy érzi, még rengeteg dolga van itt, a földön. Miután megismerkedik a nyolcvanhárom éves, lázadó szellemű Margot-val, aki életmentő szívműtétre vár, a nagy korkülönbség ellenére hamarosan szoros barátság szövődik köztük. Ketten együtt elhatározzák, hogy egy-egy festményben örökítik meg az életük sorsfordító eseményeit - száz év, száz kép, két élet. Ahogy haladnak a munkával, egy teljesen új világ nyílik meg előttük, ahol olyan kalandok várnak rájuk, amelyekről addig álmodni sem mertek.

Elragadóan szellemes, megható, de mindenekelőtt felemelő történetet tart kezében az olvasó - egy történetet, amely az élet egyedülálló ajándékát ünnepli, és hitet tesz a szeretet és a barátság végtelen ereje mellett, amikor a legnagyobb szükségünk van rá.

További ajánlatunk

Tavaszi vizek
borító: Tavaszi vizek>
1 799 Ft
Lady Chatterley szeretője
borító: Lady Chatterley szeretője>
3 099 Ft
Egy fiatal orvos feljegyzései
borító: Egy fiatal orvos feljegyzései>
899 Ft
Végtelen tréfa
borító: Végtelen tréfa>
5 190 Ft
Szerelmes ufók
borító: Szerelmes ufók>
2 490 Ft
Csábítás
borító: Csábítás>
2 790 Ft
Mária Testamentuma
borító: Mária Testamentuma>
1 500 Ft
Plinius szerint a világ
borító: Plinius szerint a világ>
990 Ft

Hasznos holmik