• KIADÓ:
    Park Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2021
  • OLDALSZÁM:
    432 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9789633556177

A félelem adománya

Vedd észre a jeleket, hogy ne válj áldozattá!

Olvass bele!
  • KIADÓ:
    Park Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2021
  • OLDALSZÁM:
    432 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9789633556177

A félelem adománya a világ legfontosabb 50 pszichológiai tárgyú könyvének egyike, megjelenésekor 4 hónapon át szerepelt a The New York Times bestseller listáján. Oprah Winfrey szerint ezt a könyvet minden nőnek el kellene olvasnia.

Egy elhagyatott parkolóban egy idegen felajánlja egy nőnek, hogy segít cipelni a bevásárlószatyrát. Vajon ő jó szamaritánus, vagy másvalamit akar? Egy kirúgott alkalmazott búcsúzóul megfenyegeti a főnökét. Vajon fegyverrel tér majd vissza? Az első randevú után egy férfi azt mondja a nőnek, minket egymásnak teremtett a sors. Vajon hogyan reagál, amikor a nő elutasítja?
Egy tinédzser megszállottja a death metal zenének, és lenyűgözik a fegyverek. Vajon meg fog ölni valakit? Egy anya nyugtalankodik a bébiszitter miatt, akit felfogadott. Vajon le kell mondania a programját? Egy férfit a barátnője dühös elvált férje fenyeget. Vajon forduljon a rendőrséghez?

De Becker nem pszichológus, könyve mégis többet árul el a megérzések, a félelem és az erőszakos lelki alkat természetéről, mint a szaktudományos magyarázatok. A félelem adománya letehetetlen, akár egy jó krimi, és nem csupán életünk megváltoztatásában, hanem megmentésében is segítséget nyújthat.

„Szakértőnek tartanak, mert kitartóan figyelem az erőszak természetrajzát. Képes vagyok »megjósolni« gyilkosok, zaklatók, merénylők, csalódott szeretők, elhagyott férjek, elbocsátott dühös alkalmazottak, tömeggyilkosok és még sokféle ember viselkedését. Valóban sok mindent megtanultam – e könyvem kiindulópontja mégis az, hogy igazából minden ember szakértője az erőszakos viselkedésnek, és képes azt előre látni. Ön is, olvasóm, akárcsak minden embertársa, képes felismerni a valódi veszélyt. Rendelkezik egy csodálatos belső iránytűvel, amely mindig készen áll, hogy szükség esetén figyelmeztesse és átvezesse önt a kockázatos helyzeteken.”

„Gavin de Becker írt egy olyan ismeretterjesztő könyvet arról, hogyan különböztethető meg a zsigeri félelem az aggodalomtól és a szorongástól, mely úgy olvastatja magát, mint egy magával ragadó, csodálatos regény. Mindazokhoz szól ez a könyv, akik szeretnének megtanulni minél inkább hagyatkozni az ösztöneikre, hogy megvédhessék magukat.”

Carrie Fisher

További ajánlatunk

Boldog leszek, és kész
borító: Boldog leszek, és kész>
3 499 Ft
Szabad akarat
borító: Szabad akarat>
2 999 Ft
Az értő figyelem
borító: Az értő figyelem>
2 599 Ft
Kinek éled az életed?
borító: Kinek éled az életed?>
3 970 Ft
A siker kézikönyve
borító: A siker kézikönyve>
3 970 Ft
Gyereklélek sportcipőben
borító: Gyereklélek sportcipőben>
2 390 Ft
Az idősödő agy
borító: Az idősödő agy>
1 890 Ft
Kiderülés
borító: Kiderülés>
1 490 Ft

Hasznos holmik