Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

A másik család

Trollope, Joanna

Fordította : Ördögh Bálint

Eredeti cím : The Other Family

Kiadó : Kossuth Kiadó

Megjelenés éve : 2012

Oldalszám : 255 oldal

ISBN 9789630971058

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

1 490 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 
Nemzetközi bestseller, e-könyvünk a nyomtatott kiadással egyidejűleg jelent meg.

Chrissie meg volt győződve róla, hogy Richie csakis őt szerette. Az együtt töltött huszonhárom év, a három lányuk és felhőtlen életük volt a bizonyíték erre.
De ha valóban ő volt Richie életének nagy szerelme, miért nem adta meg neki soha azt, ami maradéktalanul boldoggá tette volna. Az ékszer az ujján nem karikagyűrű volt, Chrissie nem volt Richie felesége. Ez a kiváltság Margareté volt, aki Newcastle-ben élt, ott, ahol Richie zenei karrierje elindult. Margaret és a fia, Scott volt Richie másik családja.
Aztán egyszer csak, váratlanul és felfoghatatlanul, Richie nem volt többé. A másik család létezése pedig minden korábbinál kézzelfoghatóbbá és nyomasztóbbá kezdett válni, és nem csak azért, mert Richie róluk sem feledkezett el a végrendeletében…

„– Gyere anya, ideje lenne…
– Ne sürgess – felelte Margaret, miközben kirántotta a karját Scott markolásából. – Addig nem mehetek, amíg őt el nem vitték.
Scott követte az anyja tekintetét. A jellegzetes, ormótlanul ortopéd cipőt viselő sírásók éppen akkor hozták ki és emelték be a halottaskocsiba az apja koporsóját. A szél belekapott a violinkulcsot formázó virágokba és alaposan megcibálta őket. A négy nő közvetlenül a halottaskocsi mellett állt.
– Szerintem már eleget láttunk – súgta az anyja fülébe.
– Nem erről van szó – felelte Margaret, miközben elindult, hogy keresztülverekedje magát a tömegen.

A következő pillanatban a halottaskocsi méltóságteljesen megindult. Mindenki elnémult, és síri csend lepte el a környéket… Chrissie és Margaret ott állt egymással szemben, alig néhány lépésre egymástól. A soha meg nem írt és be nem gyakorolt dráma a csúcspontjához ért.”

„Trollope a szívhez kíván szólni … és eléri célját!”
(The New Yorker)

„Finom, mint Austen, pontos, mint Brontë. Trollope briliáns!”
(Mail on Sunday)

„Szívmelengető történet az újjászületésről, reményről… intelligens és megható.”
(Booklist)

„Joanna Trollope könyveiben mindig fontos szerepe van a kiszámíthatatlan fordulatoknak. Újabban sikerült mindezt tökélyre fejlesztenie és ettől még izgalmasabbá váltak a regényei.”
(Glamour)

Joanna Trollope angol írónő, számos sikerkönyv szerzője. Az utóbbi években minden könyve szerepelt a bestseller listákon és komoly nemzetközi sikereket ért el. A másik család az írónő első magyar nyelven megjelenő műve.

A könyv bemutatója az ekultura portálon

 
 

© 2010 multimediaplaza.com