• KIADÓ:
  Publio Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  272 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2012
 • ISBN:
  978-147-63-3735-7

A sztár, a lúzer és aki az anyját kereste

Molnár Anikó történetei

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Publio Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  272 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2012
 • ISBN:
  978-147-63-3735-7
Két külön világról van szó: Kelemen Anna a Rózsadombról indult, Molnár Anikó pedig Pomázról, egy vályogházból. Kelemen Anna pénzért szexel, Molnár Anikó pedig az illúzióért. A könyv egyáltalán nem időrendi sorrendben mutatja be a pomázi lány életét. A könyvben három kivétellel névtelenek maradnak a szereplők, annak ellenére, hogy Anikó partnerei közül többen felvállalták a kapcsolatukat, például Bochkor Gábor, vagy Kammerer Zoltán. Névvel "csak" Albert monacói herceg, valamint Sylvester Stallone szerepel, illetve Angelo, a színes bőrű táncos fiú, akivel bőségesen foglalkozott a bulvársajtó.

A könyvnek három fő vonulata van: Egyrészt foglalkozik azzal a két monstre tévéműsorral, amely a celeb világba emelte Anikót, tehát a Való Világ reality show-val, valamint a Nagy Ő című partnerkereső műsorral. Szó esik természetesen a kulisszatitkokról, valamint a csatornák és a bulvármédia manipulatív együttműködéséről. Egyszerre tragikus és mulatságos a főszereplő szerelmi élete. Itt egymás után bukkannak fel az izgalmasabbnál izgalmasabb figurák. Az Anikóba reménytelenül szerelmes alkoholista, és impotens milliomos, a szeretőt tartó, de feleségétől rettegő másik milliomos, a kis srác, aki meghúzza magát Anikónál, csak azért, hogy pénzt takarítson meg, a sportoló, aki Anikó után megy a világ végéig, hogy csokit vigyen neki, az állatok szerelmese, aki két éjszakát is Anikó ágyában tölt, de szex helyett a horrorfilmek szerelmese, és végtelen sorban vonulnak fel a reménytelen férfiak, bár Anikó mindegyikben a lehetséges férjet és apát látja. És végül, a harmadik vonulat nem más, mint Anikó élete, az az út, amely Pomázról a gazdagok világába vezet. A reménytelen küzdelem egy jobb létért és apró győzelmek, potyogtatós budi helyett angol vécé, lavór helyett villanybojler és gáz.

A könyv megjelenésekor került a bulvárlapok címlapjára az, amit Magyarországon még senki nem vallott be: Anikó milliós nagyságrendű összegért egy hetet töltött az egyik arab herceg vendégeként, több tucat tizenéves európai szépség társaságában. Hogy ott mi történt, az kiderül a könyvből.

További ajánlatunk

Temesvártól Új-Zélandig
borító: Temesvártól Új-Zélandig>
3 199 Ft
Sose halok meg?
borító: Sose halok meg?>
2 490 Ft
Raoul Wallenberg története
borító: Raoul Wallenberg története>
3 590 Ft
Enzo Ferrari
borító: Enzo Ferrari>
3 490 Ft
Az első aradi vértanú
borító: Az első aradi vértanú>
990 Ft
Gyertyaláng a sötétben
borító: Gyertyaláng a sötétben>
3 290 Ft
Latinovits
borító: Latinovits>
1 190 Ft
Nem mindennapi élet
borító: Nem mindennapi élet>
1 990 Ft

Hasznos holmik