Megszülethettél volna

Olvass bele!
Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Talán évekig, olykor örökké. Miért tátong szakadék a képzelet és valóság közt?

Az érzékeny lelkű Csilla gondolatban már számtalanszor átélte, hogy édesanyává váljon. Váratlan sorsfordulatok, felbukkanó elbizonytalanodások, valódi céljainak kutatása közben egyre megtorpant a legfontosabb döntés előtt. Sejti, valahol vár rá még meg nem született gyermeke, és vívódásait a hozzá írt levelekben tárja fel. Meglepő őszinteséggel osztja meg hullámzó érzéseit, melyeket sok leendő édesanya átél, de önmaga előtt is titkol. A sorok mögött válaszok rejtőznek, miért olyan élesen kanyargó az út az álmoktól az új életig.

Galgóczi Dóra, a tehetséges, fiatal író, aki már három sikeres könyvvel - a Test a lélek börtönében és a Felpróbált életek című regényével, valamint A nő millió arca című novelláskötetével - hívta fel magára a figyelmet, új művében főszereplőjének életútját feltárva ezeket a szinte valamennyi nőt foglalkoztató izgalmas sorskérdéseket boncolgatja.

További ajánlatunk

Öreg Banda
borító: Öreg Banda>
3 099 Ft
Volt egyszer egy varrodám
borító: Volt egyszer egy varrodám>
4 299 Ft
Inspektor Szindbád
borító: Inspektor Szindbád>
3 199 Ft
Mély levegő
borító: Mély levegő>
1 999 Ft
Meg se kínáltak
borító: Meg se kínáltak>
2 290 Ft
Jadviga párnája
borító: Jadviga párnája>
2 990 Ft
Pertu
borító: Pertu>
2 390 Ft
12 nő voltam
borító: 12 nő voltam>
2 290 Ft

Hasznos holmik