Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Jessie Lamb testamentuma

Jane Rogers

ISBN : 978-615-5229-31-2

Fordította : Béresi Csilla

Kiadó : Ad Astra Kiadó

Oldalszám : 269 oldal

Megjelenés éve : 2013

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

1 500 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Asszonyok és lányok milliói halnak meg, amikor egy terhes nőket támadó vírus elszabadul, és az emberiség sorsa is kockán forog. Isten keze, vagy a tudósok hibája? Az emberi sötétség és pusztítás gyümölcse? Jessie Lamb egy hétköznapi kamaszlány különleges körülmények között: miközben világa összeomlik, idealizmusa és bátorsága arra sarkallja, hogy megtegye a szükséges, hősies lépést, és hozzájáruljon az emberiség megmentéséhez.
    Vajon Jessie valóban hős? Vagy, ahogy az apja gondolja, könnyen befolyásolható csitri, aki fel sem fogja tettei következményét?

A Jessie Lamb testamentuma a közeljövő, biológiai terrorizmus által felforgatott világát mutatja meg, és egy rendkívüli fiatal lányt, aki a gyermekkorból kilépve azért küzd, hogy az élete – és talán a halála – értelmet nyerjen.

A Jessie Lamb testamentuma 2012-ben elnyerte az Arthur C. Clarke-díjat, és jelölték a Man Booker-díjra.

„Rogers jól megragadja egy fiatal lány viharos belső vívódásait, akinek rá kell döbbennie, mekkora mértékű önzés szükséges az önzetlenséghez.” (The New York Times)

A szerzőről
Jane Rogers 1952-ben született brit író, aki szépirodalmi regényei mellett televíziós forgatókönyveket és rádiójátékokat is írt, antológiákat szerkesztett, valamint írást oktat a Sheffield Hallam Egyetemen. Számos díjat nyert, többek között a Somerset Maugham-díjat és az Arthur C. Clarke-díjat, valamint jelölték a Brit Filmakadémia (BAFTA) díjára és a rangos Man Booker-díjra is. Jelenleg Manchester környékén él.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com