Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Karrier, tequila, szerelem

J. Clever

ISBN : 978-963-09-7615-2

Kiadó : Kossuth Kiadó

287 oldal

Megjelenés éve : 2013

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

990 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Jennifer Lauder, a csinos és talpraesett ügyvédnő él-hal a cégért, ahol dolgozik. Mindenki imádja, csupán egy valakivel nem tud kijönni a környezetében. Szerencsétlenségére ez a személy nem más, mint a főnöke, a sikeres és jóképű üzletember, Daniel Sentinel. A férfi kitartó szerelme azonban legyőzi a lány félelmeit és eloszlatja bizalmatlanságát, majd egy acapulcói utazás során végképp leveszi a lábáról.
A férfi családja, de különösen a lánya nem nézi jó szemmel az apja és Jennifer között kibontakozó szerelmet, és mindent elkövet, hogy véget vessen a dolognak. A tréfának szánt fényképfelvételek meg is hozzák az eredményt: Jennifer és Daniel útjai elvállnak. A szálak azonban hamarosan ismét összefutnak: Daniel váratlanul meghal. Halála mindenkit megdöbbent, talán csak a gyilkosát nem. De kinek állt érdekében a hatalmas vállalatbirodalom fejét eltenni láb alól?
Daniel végrendeletének felolvasása, egy titokban megtartott esküvő csak tovább bonyolítja a tettes kilétének felderítését, hiszen mindenki gyanúba keveredik.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com