Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Ciao, Bella

Buonaguro, Gina – Kirk, Janice

ISBN : 9786155285318

Fordította : Czagányi Anikó

Kiadó : Tericum Kiadó

Oldalszám : 264 oldal

Megjelenés éve : 2012

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 570 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 
Grace boldogan él zenész férjével Velencében, többre nem is vágyik. Azonban közbeszól a háború. Olaszország szövetségre lép a náci Németországgal, Ugo leteszi a hegedűjét, fegyvert ragad és csatlakozik az olasz ellenálláshoz. Grace egy hegyi faluban keres menedéket, Ugo közel sem barátságos és befogadó családjánál. Grace-ből Graziella lesz, és botanikus apjának nyomdokaiba lépve füvekkel gyógyít.

A háború véget ér, de Ugo több mint fél év elteltével sem jön haza. Graziella boldogtalanul tengeti napjait beteg apósa házában, mígnem egy napon motorkerékpár hangja zavarja meg a vidék csendjét. Egy fiatal amerikai katona felbukkanása nehéz döntés elé állítja Graziellát. Választania kell a váratlanul beköszöntő szerelem és a már-már reménytelen várakozás között.

A klasszikus hagyományok szellemében íródott regény remek jellemábrázolásával, izgalmas cselekményével és érzelmekkel teli emberi történetével méltán kapott számos elismerést az Egyesült Államokban.


Gina Buonaguro és Janice Kirk kanadai írónők, regényeiket szerzőpáros formációban írják.
"Hogyan lehet ketten regényt írni?" - kérdezik tőlük rendületlenül az újságírók. "Mi azt nem értjük, hogy lehet regényt írni egyedül!" - válaszolják rendületlenül az írónők.
A "Ciao, bella" második regényük.

 
 

© 2010 multimediaplaza.com