• ISBN:
  9789633103494
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  336
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014

A nádor asszonyai

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789633103494
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  336
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014

Báthory Anna története folytatódik…

Az erdélyi fejedelem szenvedélyes, lázadó húga, akinek politikai játszmákkal teli fiatalságát az Erdélyi menyegző című regényéből megismerhettük, most vagyonától és birtokaitól megfosztva vándorol a világban. Hol a lengyel király, hol a nádorrá lett Esterházy Miklós számára hozza a híreket a török portáról vagy a császári udvarból. De nem ő az egyetlen asszony, akinek bűvköréből a nádor nem tud szabadulni. Az ország újraegyesítéséért fáradozó férfi kínzó aggodalommal gondoskodik gyermekei anyjáról, a gyenge idegzetű Nyáry Krisztináról, miközben anyósának, a komoly alkukat kikényszerítő Várday Katának is igyekszik megfelelni. Hogy hatalmát megőrizze és családját is megóvja a változékony történelmi időkben, Esterházy újra és újra Báthory Annához fordul segítségért.

De lehetséges-e önzetlenül támogatni azt a férfit, aki valaha elutasította Anna szerelmét? Meddig képes egy asszony megbocsátani? Hogyan lesz a nagyhatalmú Báthoryak csillagából királyi udvarok kémnője? Hol találhatja meg boldogságát egy magányos, száműzött nő? Gyógyít vagy mérgez a Báthory-gyűrű? Ugron Zsolna korhű regényében, az Úrasszonyok trilógia második kötetében meglepő fordulatokkal teli történetben meséli tovább hősnői s hősei sorsának beteljesedését.

Ugron Zsolna, író, újságíró. 1978-ban született Kolozsváron, Budapesten él. 2010-ben megjelent első regénye, az Úrilányok Erdélyben hónapokig vezette a sikerlistákat. Az Úrasszonyok trilógia első kötete, az Erdélyi menyegző az utóbbi évek egyik legnépszerűbb magyar regénye volt.

Előző kötete a Libri Kiadónál: Erdélyi menyegző (2013)

További ajánlatunk

Igen - (élni, olvasni, írni)
borító: Igen - (élni, olvasni, írni)>
2 399 Ft
Beláthatatlan táj
borító: Beláthatatlan táj>
2 599 Ft
Összetört idő
borító: Összetört idő>
2 290 Ft
Coda
borító: Coda>
1 490 Ft
Mózes egy, huszonkettő
borító: Mózes egy, huszonkettő>
2 490 Ft
Tizenhét hattyúk
borító: Tizenhét hattyúk>
1 390 Ft
A kilencedik
borító: A kilencedik>
1 990 Ft
Bipoláris
borító: Bipoláris>
1 890 Ft

Hasznos holmik