Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

B története

Quinn, Daniel

Eredeti cím : The Story of B

Fordította : Trombitás Gábor

ISBN : 9786158014656

Kiadó : Katalizátor Könyvkiadó

Oldalszám : 392 oldal

Megjelenés éve : 2015

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 200 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 
Daniel Quinn Izmaelje elnyerte a Turner Tomorrow Ösztöndíjat, amely a világ globális problémáira építõ és határozott megoldást kínáló regénynek jár. A rendkívüli mû bestsellerré és egy kibontakozó szellemi mozgalom testamentumává vált. Quinn a B történetében, az Izmael folytatásában, e figyelemre méltó és nyugtalanító, meglepõ gondolatokkal teli új regényben továbbviszi az Izmael üzenetét.
Az Izmael megmutatta nekünk: Hogyan lettek ilyenek a dolgok. A civilizációnkkal nem „valami baj van", hanem alapjaiban, a lényegét tekintve hibás.
A B története bebizonyítja, hogy a világot nem régi gondolkodásmódú emberek fogják megmenteni új programokkal - ha a világ egyáltalán megmenekül -, hanem új gondolkodásmódú emberek programok nélkül. Röviden: van egy jó meg egy rossz hír.
A rossz az, hogy az emberiség ezen az úton haladva szükségszerűen elpusztul.
A jó hír az, hogy az útról való letéréshez nem emberi természetünket kell megváltoztatni (ami lehetetlen), hanem csupán a kultúránkat, ami lehetséges. Nem egyszerű, nem garantált a siker - a lehetõség azonban adott.
Ha egyáltalán meg tud menekülni a világ, akkor az nem az egyes tüneteket csillapítani akaró egyes programok eredménye lesz, hanem egy globális szemléletváltozás eredménye. A globális szemléletváltozás pedig az egyes emberek szemléletváltozásával kezdõdik.

A TE szemléletváltozásoddal!

(Az Izmael-trilógia második könyve.)

 
 

© 2010 multimediaplaza.com