Szulejmán és a magyar udvarhölgy

 

Olvass bele!

Milyen rejtélyes okból kerül egy bátor magyar lány a szultán háremébe? Mi lehet a kapcsolat a szultán, a királyné, a pap és a fiatal udvarhölgy között?

1541. augusztus 29-én Szulejmán elfoglalja Buda várát. Ezen a napon nemcsak a magyar történelem, hanem egy fiatal lány élete is hatalmas fordulatot vesz. A húszéves Illésházy Anna csupán külsőleg tűnik egyszerű udvarhölgynek. Csak nagyon kevesen ismerik az évszázados titkot, melyet őriz. Izabella királyné, és a furfangos diplomáciai zseni, Fráter György embert próbáló feladattal bízza meg. Olyan felelősséget helyeznek a vállára, melynek súlyát akárki nem bírná el. Ő azonban különleges. A sors nap mint nap új kalandok elé állítja, és nem csak az ellenségeivel, de saját magával is meg kell küzdenie.

A Szulejmán és a magyar udvarhölgy R. Kelényi Angelika valós történelmi eseményeken alapuló romantikus kalandregénye, melyben egy évszázados titok, hazugságok, gyilkosság és egy szenvedélyes szerelem alakítják az eseményeket a XVI. század sorsfordító időszakában.

További ajánlatunk

Az idegen
borító: Az idegen>
690 Ft
Csiszolatlan gyémánt
borító: Csiszolatlan gyémánt>
2 290 Ft
Péntek? Csajok!
borító: Péntek? Csajok!>
1 799 Ft
Sorsok szőttese
borító: Sorsok szőttese>
1 690 Ft
Az ékszer
borító: Az ékszer>
2 590 Ft
Csillagos éj
borító: Csillagos éj>
1 790 Ft
Elhibázott házasság
borító: Elhibázott házasság>
2 290 Ft
Szőke Mocsár
borító: Szőke Mocsár>
1 499 Ft

Hasznos holmik