A portréfestő lánya

Olvass bele!

Stephen Overtree százados épp egy meredek sziklaösvényen kaptat felfelé a festői szépségű devoni partvidéken. Megbízhatatlan bátyját, Wesley-t keresi, hogy rábírja, térjen végre haza, és legidősebb gyermekként igazgassa a családi birtokot. Helyette azonban csak egy lányt talál a sziklaszirten állva, aki furcsán ismerősnek tűnik számára...

A különös szépségű, ám naiv Sophie Dupont-t tehetetlen dühe vezette a meredély szélére. Nem elég, hogy megbízott egy férfiban, aki aztán összetörte a szívét, de faképnél is hagyta őt - ráadásul várandósan. Kétségbeejtő helyzetéből Stephen Overtree kínál neki kiutat, aki, miután rájön, hogy Sophie a fivére gyermekét hordja a szíve alatt, felajánlja a lánynak, hogy feleségül veszi. Sophie, hogy elkerülje a botrányt, igent mond az ajánlatra. Vajon megbánja hirtelen elhatározását, amikor újra felbukkan Wesley, és a bocsánatáért esedezik? Vajon a gyermeke apja és a férje iránt érzett egyre növekvő vonzalom között őrlődve rálelhet a boldogságra?

Julie Klassen magával ragadó történetében egy kilátástalan helyzetből menekülő fiatal nő és egy szigorú katona egymáshoz vezető útjáról olvashatnak a történelmi romantika rajongói.

További ajánlatunk

El nem mondott történetek
borító: El nem mondott történetek>
1 299 Ft
Vad kísértés
borító: Vad kísértés>
2 999 Ft
Mister
borító: Mister>
2 590 Ft
A kastély
borító: A kastély>
2 390 Ft
Utolsó csók
borító: Utolsó csók>
2 290 Ft
Poggyász nélkül
borító: Poggyász nélkül>
1 990 Ft
Nyárutó
borító: Nyárutó>
1 990 Ft
A csábítás tétje
borító: A csábítás tétje>
1 990 Ft

Hasznos holmik