Hazug múlt

Olvass bele!

Az észak-angliai kisváros lakói megdöbbenve fogadják a hírt, hogy Richard Linville-t, a köztiszteletben álló, nyugdíjas rendőr főfelügyelőt egy februári, hideg éjszakán a saját otthonában brutálisan meggyilkolták. Vajon kinek állhatott az útjában a visszavonultan élő, feddhetetlen idős férfi?

Linville lánya, Kate az apja halálával elvesztette az egyetlen embert, akit szeretett. A londoni rendőrségen dolgozó nő magányosan, céltalanul éli mindennapjait: senkihez sem tud közel kerülni, ráadásul a munkájában sem érzi magát sikeresnek. Amikor hazatér gyászolni a szülői házba, úgy látja, a vidéki rendőrség nem tesz meg mindent az ügy felgöngyölítéséért, ezért ő maga ered a gyilkos nyomába. A nyomozás során egyre több holttestre bukkan, és mind több titokra derül fény az apja múltjából... Mintha a férfi nem is az az ember lett volna, akinek ő ismerte.

Ahogy Charlotte Link feszült hangulatú, izgalmas krimijének főhőse közeledik a rejtély megoldásához, egyre jobban szembesül azzal, mivel jár, ha egy hazugságra épített életről lehull a lepel.

További ajánlatunk

Nem zörög a haraszt
borító: Nem zörög a haraszt>
1 999 Ft
Pókháló
borító: Pókháló>
1 999 Ft
A farkasok elnémulnak
borító: A farkasok elnémulnak>
1 490 Ft
Chimneys titka
borító: Chimneys titka>
1 790 Ft
Egy szót se szólj
borító: Egy szót se szólj>
2 290 Ft
Ártatlanok
borító: Ártatlanok>
1 990 Ft
Breaking News - A Saron-merénylet nyomában
borító: Breaking News - A Saron-merénylet nyomában>
4 190 Ft
Elvetemültek
borító: Elvetemültek>
1 990 Ft

Hasznos holmik