Lánykérés

Olvass bele!

Lady Muir magányosan sétálgat a tengerparton; óvatosan halad az egyenetlen földsávon, borzongva figyeli a tengert, miközben az életéről gondolkodik. Aztán egyszer csak a meredekebb utat választva elindul a falu felé, a csúszós köveken azonban kificamítja a bokáját. Ekkor váratlanul egy férfi tűnik fel az egyik szikla mögül, hogy a segítségét felajánlva Stanbrook hercegének kastélyába vigye.

Lord Trenthamet a barátai bízták meg azzal a feladattal, hogy találjon magának feleséget a tengerparton, egy hölgyet, akit rangja, vagyona és katonai hőstettei lenyűgöznek, és aki rögtön igent mondana a lánykérésre. De hiszen a part teljesen kietlen, rajta kívül csak kósza sirályok fordulnak meg erre! Most mégis itt egy karcsú, szőke asszony, aki a segítségére szorul.

Véletlen lenne, vagy a sors rendelte így, hogy az ízig-vérig lady és a nyers, szókimondó lord találkozzanak? Két - látszólag - gyökeresen eltérő életfelfogás, ízlés kerül egymással szembe, mégis, ahogy az idő telik, a két ember megismeri egymást, megismeri a másik legmélyebb vágyait, titkait, és talán arra is rádöbben, hogy minden különbözőségük dacára az a bizonyos lánykérés valóban megtörténhet.

További ajánlatunk

Az utolsó könyvtár
borító: Az utolsó könyvtár>
2 699 Ft
Szerelem a múltból
borító: Szerelem a múltból>
3 299 Ft
A barna szemű lány
borító: A barna szemű lány>
1 990 Ft
Egy lépéssel közelebb
borító: Egy lépéssel közelebb>
2 999 Ft
Zuhanás a fellegekbe
borító: Zuhanás a fellegekbe>
2 999 Ft
Vörös glória
borító: Vörös glória>
1 999 Ft
Az egyezség
borító: Az egyezség>
2 290 Ft
Bosszú - A harag ébredése
borító: Bosszú - A harag ébredése>
1 799 Ft

Hasznos holmik