Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Fordított világ

Versek rólad, rólunk, rólatok

Erdős László

ISBN 9789634154631

Kiadó : Móra Könyvkiadó

35 oldal

Megjelenés éve : 2016

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

1 200 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

A világ néha kerek, néha egyenes, néha szögletes. Gyerekszemmel nézve pedig tagadhatatlanul, nagyon sokszor fordított. Fordított világ!
Versek gyerekszemmel, a világ gyerekszemmel, gyerekeknek és mindenkinek. Aki már volt gyerek, aki még mindig gyerek, aki még ma is szeretne gyerek lenni. Versek, melyeket minden gyerek szeretni tud. Versek, melyek mesélnek a világról, Rólad, Róluk, Rólunk! Kedves és vidám, rossztól, minden durvaságtól, a hétköznapok néha szomorú valóságától elszakadó, pozitív gondolatokra tanító világ! Rímek, ritmusok és hangulatok.
Egy kedves álomvilág, egy leheletnyi mosoly vagy éppen nevetés. Szórakozás és szórakoztatás...

"A vers játék is, játék a szavakkal! Meggyőződésem, hogy Erdős László "gyerekversei" képesek megszólítani gyermeket, felnőttet egyaránt, akár egy egész családot, mert költészet a javából!" (Kőszegi Ákos)

"Verset mondani jó. Újra meg újra rácsodálkozni, hogy egy-egy mondat milyen sokféle árnyalatban formálódhat, mint ezekben a versekben.. Nemcsak a szavak kerülnek közelebb hozzánk, hanem saját magunkhoz is közelebb kerülhetünk a szavak által ebben a kedves, játékos kísérletezésben." (M.Tóth Géza)

"A versek humorosak, dallamosak, versesen vidám a ritmusuk, a gyerekek szívének kedves témákat dolgoznak fel, ami könnyebbé teszi akár a megtanulásuikat is. Verset együtt mondani, egy kiváló közös családi közös program." (Novodomszky Éva)

"A  versek kitűnőek, kedvesek, játékposak, pozitív gondolatokat közvetítenek! Barátaim! Verselésre fel!" (Buda Gábor – Alma zenekar)

"Ezek a versek kedvesek, ritmikusak.meghatározó pozitív élmény lesz és hozzá tesz a személyiségünkhöz" (Gubás Gabi)

"Imádom ezeket a verseket! Kedvesek, pozitívak, aktuálisak, gyerekközeliek, viccesek, szívmelengetőek, hihetetlen szóképekkel, szójátékokkal és rímekkel megírva. A gyerkőcök kedvenc témáit, vágyait, álmait hozzák el hozzánk és segítenek elrepülni a fantázia világába." (Szombathy Katalin)

"Nagy rajongója vagyok ezeknek a verseknek. Más szemszögből látja a világot, zseniális a humora, jókedvre derítik és kikapcsolják az embert. Nagyon tetszik a vidámság, ami árad a sorokból és a pozitív gondolatok, ahogyan mindenkinek állnia kellene a világhoz. Egyszerűen zseniális!" (Nyári Anita) 

 


 
 

© 2010 multimediaplaza.com