• ISBN:
  ISBN 9789634331339
 • KIADÓ:
  Insomnia
 • OLDALSZÁM:
  336
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Egyszeregy

Gábriel-duológia - Első könyv

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789634331339
 • KIADÓ:
  Insomnia
 • OLDALSZÁM:
  336
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Van egy srác, akit bármikor felhívhatsz. Egy srác, akinek sok lány tudja a számát, aki egyetlen éjszakára a Tiéd lehet, és egyszeriben megváltozik az életed. Tudja, ki vagy, mit szeretsz, hová tartasz. Szigorú szabályokat kell betartanod, ha vele akarsz lenni. Soha többé nem találkozhattok, nem hív, nem válaszol, egyszerűen eltűnik az életedből. Egyetlenegyszer lesz csak a Tiéd. De teljesen soha nem kaphatod meg.

Liza, egy női magazin újságíró gyakornokaként próbál boldogulni, de a vérmes főszerkesztőasszony mindent megtesz, hogy megkeserítse a napjait. Egyedül segítőkész kollégájára, Barnira számíthat, akinek mindig kisírhatja magát. A sármos ex, Adrián újra feltűnik a lány életében, de csak szerelmi pótléknak tartja Lizát, aki így sem tud ellenállni neki. Amikor a lány egy riport kapcsán felhívja azt a bizonyos számot, és találkozik a titokzatos Gábriellel, tudja, hogy nagyobb a tét, mint holmi újságírói babér. Mindketten súlyos titkot őriznek, mindketten kaptak már halálos sebet, és mindkettőjüknek szüksége van arra, amit a másik adhat csak egy a gond, az éjszaka véget ér, és soha többé nem találkozhatnak. Vagy mégis?

Zakály Viktória a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem?

További ajánlatunk

Ott leszel?
borító: Ott leszel?>
2 799 Ft
Hóesés Notting Hillben
borító: Hóesés Notting Hillben>
2 599 Ft
Fixed Forever - Örökké őrizlek
borító: Fixed Forever - Örökké őrizlek>
2 390 Ft
Mr. Frost - A megtört szerető
borító: Mr. Frost - A megtört szerető>
2 999 Ft
Hűség
borító: Hűség>
2 390 Ft
Kalamajka a Piciny Csodák Pékségében
borító: Kalamajka a Piciny Csodák Pékségében>
2 290 Ft
Meztelen igazság
borító: Meztelen igazság>
1 799 Ft
Az ördög Pradát visel
borító: Az ördög Pradát visel>
2 090 Ft

Hasznos holmik