A Holland alagút

Olvass bele!

Rafinált nagyhatalmi cselszövés szálai bonyolódnak William G. Winkler új thrillerének lapjain, melynek kitervelői Moszkvában, haszonélvezői pedig közel-keleti fővárosokban üldögélnek, miközben New Yorkban emberéletek tízezrei forognak kockán.


George McGeary , a CIA fél lábbal már nyugdíjban lévő bécsi rezidense a Hilton szálló bejáratánál megpillantja azt az embert, aki évtizedekkel korábban a kihallgatását vezette a KGB-nál. Nem csal az ösztöne, amikor arra a következtetésre jut, hogy itt valami rémisztő dolog készül. Figyelmeztetésére hatalmas titkosszolgálati gépezetek lépnek működésbe. Az olvasó pedig hamarosan rájön, hogy a világ alig változott valamit a hidegháború óta, legfeljebb a James Bondok őszültek meg közben...

A Németországban élő, de magyar nyelven író William G. Winkler A pénzváltó és A 210-es izotóp után harmadik regényével is bizonyítja: a politikai kalandregény műfajában a legjobbak közé tartozik, de ő az, aki mindenkinél frissebben reagál a világpolitika aktuális eseményeire.

További ajánlatunk

Apró bűneink
borító: Apró bűneink>
2 599 Ft
Szunnyadó gyilkosság
borító: Szunnyadó gyilkosság>
1 790 Ft
A gyiloktáska
borító: A gyiloktáska>
2 467 Ft
Szellemek a fejben
borító: Szellemek a fejben>
1 980 Ft
A titkos korona
borító: A titkos korona>
1 990 Ft
Sötét ügylet
borító: Sötét ügylet>
1 990 Ft
Black, black, black
borító: Black, black, black>
1 690 Ft
Sheryl nyomoz
borító: Sheryl nyomoz>
490 Ft

Hasznos holmik