A pénzváltó

Olvass bele!

Ennek a Moszad-akciónak a hideglelősen valószerű története azzal kezdődik, hogy Herclija gyönyörű strandjára, ahol az ügynökség műveleti osztályának igazgatója éppen házassági évfordulójának megünneplésére készül, sürgős hívás érkezik a miniszterelnöki irodából. Valamit sürgősen tenni kell, mert a palesztin rakéták a legutóbbi támadásból ítélve az izraeli fővároshoz mind közelebbi célpontok elérésére képesek.
Avram Meir a 39 fokos nyárban nem térhet vissza családjához, még aznap éjszaka hozzá kell fognia egy különleges osztag megszervezéséhez. A feladat: megakadályozni a Hamász soronlévő rakétaüzletének lebonyolítását. A különítménynek ezúttal a szervezet főpénztárnokát kell levadásznia, olyan személyt, aki évtizedek óta képes volt láthatatlan maradni.

A zöld pecsét William G. Winkler regényeinek címlapján jelképes emlékeztető az olvasó számára: a szerző minden könyve a világunkat felügyelő titkos vagy nem is annyira titkos szervezetek háborújáról szól. Mindenre elszánt terrorszervezetekről és bűnszövetkezetekről, és az ellenük felsorakozó titkosszolgálatokról. Terroristák, bérgyilkosok és merénylők az egyik oldalon, ügynökök, kémek, titkosszolgák a másikon. Állandó viaskodásuk többnyire úgy nyomja rá bélyegét az átlagember életére, hogy nem is tud róla. És még ha sokszor nemes célért harcolnak is, ők a modern világ igazi vámpírjai.

További ajánlatunk

Senki sem az, akinek látszik
borító: Senki sem az, akinek látszik>
2 999 Ft
Miért nem szóltak Evansnek?
borító: Miért nem szóltak Evansnek?>
1 790 Ft
A titok
borító: A titok>
2 090 Ft
A halál angyala
borító: A halál angyala>
2 480 Ft
A monogramos gyilkosságok
borító: A monogramos gyilkosságok>
2 599 Ft
A kartell
borító: A kartell>
2 980 Ft
A víz mélyén
borító: A víz mélyén>
2 790 Ft
Téged nem lehet elfelejteni
borító: Téged nem lehet elfelejteni>
2 490 Ft

Hasznos holmik