Több titoknyi távolság

Álnok érdek sorozat

Olvass bele!

Egy nyomozó elköltözik, egy fiú megnémul, rábukkannak egy ügynök holttestére, egy bűnöző nagycsaládra vágyik. És mit tesz Hallie? Élete legveszélyesebb kalandjába kezd.

„Kisiklottam a tragacsból, erősen bevágtam az ajtaját. Alig tűntek el a következő kanyar-ban, mellettem termett Lastmann kocsija. Örültem volna, ha Lastmann elöl utazik, de sajnálatomra a kapitány a hátsó ülésre vette be magát. Mellé ültem.
‒ Egész sokáig odavolt ‒ esett nekem, amint magamra csuktam az ajtót. ‒ Hadd halljam, sikeres volt a kalandja? ‒ kacsintott rám.
‒ Az őrsön elmondom, ami önökre tartozik ‒ mondtam nyugalmat erőltetve magamra. Lastmann, arcán kaján vigyorral, nyomult tovább:
‒ Minden részletről tudnom kell.
‒ Hát persze ‒ hagytam rá. Tekintete lejjebb siklott az elmaszatolt sminkemről, végigvándorolt gyűrött blúzomon és az elasztánnak köszönhetően makulátlanul feszes szoknyámon, amin a rend kedvéért imitt-amott azért éktelenkedett néhány folt. Amikor kiszúrta a kötélnyomokat a csuklómon és a combomon elkenődött vércsíkot, a döbbenettől szólni sem tudott. A beállt csendben végre békésen hátradőlhettem. Bambán bámultam a mellettem elsuhanó házakat."

További ajánlatunk

A szív vallomása
borító: A szív vallomása>
3 399 Ft
Teázó a boldogsághoz
borító: Teázó a boldogsághoz>
2 490 Ft
Mason
borító: Mason>
899 Ft
Mennem kell
borító: Mennem kell>
2 999 Ft
Menekülés a háremből
borító: Menekülés a háremből>
2 290 Ft
Ha elhagysz
borító: Ha elhagysz>
2 590 Ft
Megszállottság
borító: Megszállottság>
1 990 Ft
Viharos érzelmek
borító: Viharos érzelmek>
1 999 Ft

Hasznos holmik