• ISBN:
  ISBN 9786155692864
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  603 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Ügynök tűsarkúban

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155692864
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  603 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Lili Green megtapasztalta, hogy a sors egy váratlan fordulattal milyen könnyen a feje tetejére állíthatja az életét. A felkavaró kalandok után örömmel veti bele magát az erőszaktól és gengszterektől mentes, békés hétköznapokba. A nyugalom azonban nem tart sokáig: ezúttal Lili maga ugrik fejest egy FBI-akcióba, hogy segítsen megmenteni egy barátja életét.
A megbízás nem mindennapi kihívások elé állítja: az éjszakai bárok erotikával túlfűtött világában kell elvegyülnie, majd a nyomok egy elit klub rejtett drogüzletéig vezetnek. A kezdetben sem egyszerű ügy egyre veszélyesebbé válik, és Lili – híven önmagához – pillanatok alatt ismét az események sűrűjében találja magát, az érzelmei pedig csak tovább csomózzák az amúgy is szövevényes szálakat.
Képes lesz Lili a tapasztalataira és az ösztöneire támaszkodva megállni a helyét egy olyan ügyben, amelynek sikerén egy jóbarátja élete múlik? Vajon a váratlan kalanddal a sors a szerelmesek pártjára áll, vagy végleg elszakítja őket egymástól? Az Ügynök tűsarkúban a nagysikerű Lili Green-sorozat második epizódja, amely önálló regényként is letehetetlen olvasmány, tele izgalommal, fordulattal és szenvedéllyel. A sorozat első részéért (A szemtanú) Aranykönyv díjra jelölt Carrie Cooper ismét különleges kalandot ígér a romantikus krimik kedvelőinek.

További ajánlatunk

Szerelmi bűnügyek
borító: Szerelmi bűnügyek>
2 999 Ft
A halál szobrásza
borító: A halál szobrásza>
2 999 Ft
Gyökerestül kitépve
borító: Gyökerestül kitépve>
2 799 Ft
Eltűnt ellenség
borító: Eltűnt ellenség>
2 599 Ft
Kegyetlen tavasz
borító: Kegyetlen tavasz>
2 799 Ft
Szökevények
borító: Szökevények>
1 990 Ft
Ügynök a terepen
borító: Ügynök a terepen>
2 280 Ft
Az űrvándor; Az aszteroidák kalózai
borító: Az űrvándor; Az aszteroidák kalózai>
2 490 Ft

Hasznos holmik