• ISBN:
  9789634790082
 • KIADÓ:
  Helikon
 • OLDALSZÁM:
  240

A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789634790082
 • KIADÓ:
  Helikon
 • OLDALSZÁM:
  240

A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma Arundhati Roy mélységesen megindító új regénye – az első azóta, hogy a szerző Booker-díjas, nemzetközi hírű sikerkönyve, Az Apró Dolgok Istene közkedvelt klasszikussá lett.

Az Ódelhi falain kívüli temetőben egy lakó kiterít egy kopott perzsaszőnyeget két sír között. Egy járdán éjfél után váratlanul felbukkan egy csecsemő szemétbölcsőben. A hófödte völgyben egy gyászoló apa levelet ír ötéves, halott lányának az emberekről, akik részt vettek a temetésén. Egy második emeleti lakásban egy magányos nő, akit egy kisbagoly figyel, gekkókölyköt etet döglött moszkitóval. És a Dzsannat panzióban ketten, akik egész életükben ismerték egymást, úgy ölelkeznek össze álmukban, mintha csak most találkoztak volna…

A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma sokéves utazásra visz bennünket a szubkontinensen. Mélyen beszippant szereplőinek életébe, akik mindannyian a biztonság, az értelmes élet és a szeretet után kutatnak. Bámulatos erejű és eredetiségű, több szálon futó cselekménye egyszerre szerelmi történet és provokáció – ugyanannyira leleményes, mint amennyire érzelmileg magával ragadó. Meséje suttogásból, üvöltésből, örömkönnyekből és néha keserű nevetésből bontakozik ki. Élő és eltávozott hőseit megtörte a világ, amelyben élünk – aztán meggyógyította őket a szeretet. Ezért soha nem adják meg magukat.

E humánus és érzékeny, rendkívüli regény minden oldala Arundhati Roy mesemondó tehetségének csodáját bizonyítja.

További ajánlatunk

Macskaszem
borító: Macskaszem>
2 999 Ft
A sárga csillag gyermekei
borító: A sárga csillag gyermekei>
2 290 Ft
Vörös évek
borító: Vörös évek>
1 290 Ft
Berta Isla
borító: Berta Isla>
2 590 Ft
A kis barát
borító: A kis barát>
3 890 Ft
Ahol a folyami rákok énekelnek
borító: Ahol a folyami rákok énekelnek>
2 590 Ft
Egyetlen gyermek
borító: Egyetlen gyermek>
2 590 Ft
Szólok a rendőrnek
borító: Szólok a rendőrnek>
900 Ft

Hasznos holmik