Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Üvöltés

Ahern, Cecelia

Fordította : Szieberth Ádám

Eredeti cím : Roar

Kiadó : Athenaeum Kiadó

Megjelenés éve : 2019

350 oldal

ISBN 9789632938905

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 790 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Cecelia Ahernnek, az Utóirat: Szeretlek címû világhírû regény szerzõjének harcosan feminista novelláskötete egy csepp mágikus realizmussal. Roxane Gay-rajongóknak ideális!

A kötetben harminc különleges, fantáziadús történetet olvashatunk, amelyekben nõk küzdenek le ezernyi viszontagságot agyafúrtságuk, leleményességük és könyörületességük révén. A novellák főszereplőit olyan dilemmák, vágyak és törekvések mozgatják, amelyekkel a világ minden pontján azonosulni tudnak a nõk. Az ismerõs élethelyzetek jó adag mágikus realizmussal fûszerezve meghökkentõ és sokszor roppant mulatságos végkifejletbe torkollnak. A gondolatébresztõ írások hõsnõi életük különbözõ területein (házasság, gyereknevelés, politika, karrier) szembesülnek titokzatos, de nagyon is valós problémákkal.
   Egyikük bõrén vészjósló harapásnyomok jelennek meg, a másikat egy rémálomszerû prezentáció kellős közepén szó szerint elnyeli a föld, a harmadik pedig elhatározza, hogy visszaviszi megunt férjét a boltba, ahol annak idején beszerezte. A különféle akadályokkal birkózó nők életét az is formálja, miként tekintenek rájuk mások, de leginkább persze az, hogy õk maguk érzékelik-e a bennük rejlő erőt.
   A harminc novella őszinte képet mutat arról, milyen a mai világban nőnek lenni.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com