Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Egy fiú élete

McCammon, Robert

Fordította : Kleinheincz Csilla

Eredeti cím : Boy's Life

Kiadó : Fumax Kiadó

1064 oldal

Megjelenés éve : 2020

ISBN 9789634701552

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

3 495 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

"Itt vannak bennem egy fiú életének emlékei abból az időből, amit abban a varázslatokkal teli birodalomban töltött. Ezeket a dolgokat akarom elmesélni önöknek..."

A tizenegy éves Cory Mackenson egy idilli városkában, az alabamai Zephyrben él, ahol minden a legnagyobb rendben van: az ég mélykék, a folyóban rejtélyes szörnyek úszkálnak és minden barátság örökké tart.
    Egy hideg, tavaszi reggelen azonban baleset történik, a közeli tóba belehajt egy autó, és amikor Cory apja kétségbeesett kísérletet tesz a sofőr megmentésére, kiderül, hogy azt már holtan ültették a járműbe. A rettenetes halál látványa megbabonázza a férfit, nem tud tőle megszabadulni. Miközben Cory próbálja megérteni apja zaklatottságát, nyomozni kezd, és lassan felismeri, hogy a jó és a rossz miféle erői működnek Zephyrben. A holtakkal beszélő és élőket megigéző ősöreg, misztikus asszonytól kezdve a szeszfőzők erőszakos klánjáig szövevényes utat jár be, és számos különös alak és társaság titkairól szerez tudomást a válaszokat keresve.
    Szülővárosa sötétben lapuló rejtélyei fokozatosan tárulnak fel - miközben apja ép elméje és a saját élete is kockán forog.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com