Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

A Gonosz génje 2.rész

Visszavágó

HayKováts

Kiadó : Szerzői kiadás

Megjelenés éve : 2020

434 oldal

ISBN 9786150074689

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

1 696 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

A regény, a benne előforduló durva lelki és fizikai kegyetlenséget bemutató jelenetek és a szexualitás kendőzetlen leírása miatt, 18 évesnél fiatalabb olvasónak nem ajánlott.

 

 

 

Az első részben megismert Alexander Melnyik mikrobiológus, haláltusáját vívja a katonai kórház alagsorában, ahol a „Főgonosz” pribékje, a pszichopata Oleg kínozza. A megbízott időben ér a helyszínre, és egyetlen rúgással végez Oleggel. Alexet sikeresen újraéleszti. A férfi csak akkor ismeri fel meg-mentőjét, amikor az magyarul szól hozzá. A megbízott nem más, mint rég látott szerelme: Lina, a Latorca parti kurtizán, aki tíz éve eltűnt, és közben a Moszad jól képzett ügynöke lett.

 

 

Ezzel az epizóddal kezdődik a második rész, amiben a jó oldal felkészül a visszavágóra. A „Főgonosz”, Zverev tábornok szerencsecsillaga leáldozóban. Sorra érik a veszteségek és megaláztatások, de a sebzett vad veszélyességét sosem szabad lebecsülni. Hatalma birtokában még sok fájdalmat okoz. A végső csapást azzal a többkomponensű fegyverrel mérik rá, amit az ő elképzelése alapján kísérleteztek ki a titkos szibériai kutatóbázison.
   A Zverev elleni harcban részt vesz a Melnyik család barátja, a legendás kódfejtő tiszt, Igor Kuzmics is, akinek egy ismeretlen amerikai segít az Interneten keresztül. A titokzatos segítő nagy vagyonnal rendelkezik, és mindent megtesz Zverev megbuktatása érdekében. Kilétére csak a regény vége felé derül fény, amikor a „jók” kalandos útjai az Egyesült Államokba vezetnek.

 


 
 

© 2010 multimediaplaza.com