• KIADÓ:
  Szerzői kiadás
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  434 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786150074689
apple store link google play link

A Gonosz génje 2.rész

Visszavágó

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Szerzői kiadás
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  434 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786150074689
apple store link google play link

A regény, a benne előforduló durva lelki és fizikai kegyetlenséget bemutató jelenetek és a szexualitás kendőzetlen leírása miatt, 18 évesnél fiatalabb olvasónak nem ajánlott.

Az első részben megismert Alexander Melnyik mikrobiológus, haláltusáját vívja a katonai kórház alagsorában, ahol a „Főgonosz” pribékje, a pszichopata Oleg kínozza. A megbízott időben ér a helyszínre, és egyetlen rúgással végez Oleggel. Alexet sikeresen újraéleszti. A férfi csak akkor ismeri fel meg-mentőjét, amikor az magyarul szól hozzá. A megbízott nem más, mint rég látott szerelme: Lina, a Latorca parti kurtizán, aki tíz éve eltűnt, és közben a Moszad jól képzett ügynöke lett.

Ezzel az epizóddal kezdődik a második rész, amiben a jó oldal felkészül a visszavágóra. A „Főgonosz”, Zverev tábornok szerencsecsillaga leáldozóban. Sorra érik a veszteségek és megaláztatások, de a sebzett vad veszélyességét sosem szabad lebecsülni. Hatalma birtokában még sok fájdalmat okoz. A végső csapást azzal a többkomponensű fegyverrel mérik rá, amit az ő elképzelése alapján kísérleteztek ki a titkos szibériai kutatóbázison.
A Zverev elleni harcban részt vesz a Melnyik család barátja, a legendás kódfejtő tiszt, Igor Kuzmics is, akinek egy ismeretlen amerikai segít az Interneten keresztül. A titokzatos segítő nagy vagyonnal rendelkezik, és mindent megtesz Zverev megbuktatása érdekében. Kilétére csak a regény vége felé derül fény, amikor a „jók” kalandos útjai az Egyesült Államokba vezetnek.

További ajánlatunk

A bosszú otthona
borító: A bosszú otthona>
4 799 Ft
Elestek márciusban
borító: Elestek márciusban>
4 199 Ft
Kegyetlen tavasz
borító: Kegyetlen tavasz>
2 799 Ft
Pokoli tél
borító: Pokoli tél>
2 799 Ft
A csendmadár
borító: A csendmadár>
1 980 Ft
Farkashold
borító: Farkashold>
1 990 Ft
A bicikliküllő
borító: A bicikliküllő>
1 600 Ft
Könyörtelenül
borító: Könyörtelenül>
1 990 Ft

Hasznos holmik