• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  368 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156067876

A csóktolvaj

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  368 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156067876

„Téged is azonnal rabul fog ejteni..”- OPRAH Magazin

"Egy csók, két férfi és én
Azt mondják, az első csókot ki kell érdemelni. Az enyémet egy álarcosbálban lopta el egy ördögi személy, a chicagói éj leple alatt.
Azt mondják, az esküvői fogadalom szent és sérthetetlen. Én már azelőtt megszegtem, hogy kifelé menet átléptem volna a templom küszöbét.
Azt mondják, a szívedet csak egy férfinak adhatod oda. Az enyémet kettészakította két rivális, akik az utolsó percig harcolnak érte.
Elígérkeztem Angelo Bandininek, aki Chicago egyik legbefolyásosabb családjának örököse. Majd Wolfe Keaton szenátor arra kényszerített, hogy megszegjem Angelónak tett ígéretem. Apám titkainak ismerőjeként a kezében tartja a sorsomat, így nem volt más választásom, mint feleségül menni hozzá.
Azt mondják, hogy minden igaz szerelmi történet boldog véget ér. Én, Francesca Rossi, azon vettem észre magam, hogy újraírom a saját történetemet, egészen az utolsó fejezetig.
Egy csók. Két férfi. Három élet, teljesen összefonódva. És nekem el kell döntenem, hogy a két férfi közül melyik az igazi."

„Érezted már úgy, hogy nincsenek szavak arra, amit érzel? A könyv elolvasása után ezzel én is így voltam.” - Vanessa,When Vane Reads

„L. J. Shen megemelte a lécet, és a zsenialitás új szintjére helyezte. A csóktolvaj elejétől a végéig maga a megtestesült tökéletesség.” - Tijuana, Book Twins Reviews

„Egyedi, letehetetlen, magával ragadó, és emlékezetes. Egyszerűen tökéletes. Nem tudtam – pontosabban –, nem akartam letenni. Befaltam, belélegeztem. Lehetetlen szavakba önteni, hogy mennyire imádtam. - Kitty Kats Crazy About Books

„Sokkal többet érdemel öt csillagnál”. - CL Matthews, bestsellerszerző

További ajánlatunk

Szerelmi háromszög
borító: Szerelmi háromszög>
3 399 Ft
Amit a szív diktál
borító: Amit a szív diktál>
3 199 Ft
A szerelem bűvöletében
borító: A szerelem bűvöletében>
3 199 Ft
Perzselő vágy
borító: Perzselő vágy>
2 799 Ft
Édes ébredés
borító: Édes ébredés>
2 999 Ft
Calendar Girl - Április - Május - Június
borító: Calendar Girl - Április - Május - Június>
2 390 Ft
Hópelyhek a válladon
borító: Hópelyhek a válladon>
2 390 Ft
Hardwired - Rád kattanva 1.
borító: Hardwired - Rád kattanva 1.>
2 290 Ft

Hasznos holmik