A három testőr Afrikában

Hallgass bele! (részlet)

"Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta."

Így kezdődik Rejtő Jenő egyik legszórakoztatóbb regénye, melyben Csülök, Senki Alfonz és Tuskó Hopkins, Az elátkozott part című regény Becsületrenddel kitüntetett hősei a francia idegenlégió katonáiként töltik egyhangú szolgálatukat Észak-Afrikában. Egy, az eltűnt fivérét kereső bájos hölgy segélykérő levele nyomán azonban elérkezettnek látják az időt, hogy az unalmas kaszárnyaéletet újabb kalandokra cseréljék, hiszen "oly mindegy, merre megy az ember". Az eltűnt katona nyomán az első rabszállítmánnyal útnak indulnak Igoriba, a rettegett büntetőtáborba.
Potrien őrmester atyai gondoskodása mellett a Szaharán át az őserdő poklába menetelnek, ahol megdöbbentő és drámai meglepetések várják őket. Feltűnik gyanús barátjuk, a Török Szultán (aki nem tud leszokni levelezési szenvedélyéről), valamint néhány más ismerős arc. A gyanús Török segítségével, nem kevés konspiráció árán a három testőr végrehajtja a légió történetének leghihetetlenebb, legpimaszabb szökését: egy halálos és halálosan mulatságos, őrült küldetést a Kongótól Marokkóig.

01. fejezet
02. fejezet
03. fejezet
04. fejezet
05. fejezet
06. fejezet
07. fejezet
08. fejezet
09. fejezet
10. fejezet
11. fejezet
12. fejezet
13. fejezet
14. fejezet

További ajánlatunk

A fehér folt
borító: A fehér folt>
2 390 Ft
Csontbrigád
borító: Csontbrigád>
2 390 Ft
Az előretolt helyőrség
borító: Az előretolt helyőrség>
2 390 Ft
A Néma Revolverek Városa
borító: A Néma Revolverek Városa>
2 390 Ft
Az ellopott futár
borító: Az ellopott futár>
2 390 Ft
Az elátkozott part
borító: Az elátkozott part>
2 390 Ft
A megkerült cirkáló
borító: A megkerült cirkáló>
2 390 Ft
Vesztegzár a Grand Hotelben
borító: Vesztegzár a Grand Hotelben>
2 390 Ft

Hasznos holmik