• FORDÍTOTTA:
  Farkas Veronika
 • EREDETI CÍM:
  Good Grief – Heal Your Soul
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  255 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017
 • ISBN:
  ISBN 9789634753179

Túlélni a halált

Olvass bele!
 • FORDÍTOTTA:
  Farkas Veronika
 • EREDETI CÍM:
  Good Grief – Heal Your Soul
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  255 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017
 • ISBN:
  ISBN 9789634753179

Elvesztettél valakit, és összetört a szíved? Úgy érzed, képtelen vagy folytatni az utad? Arra vágysz, hogy visszazökkenhess a nyugodt hétköznapokba, miközben az életed fenekestül felfordult? Magányos, esetleg tehetetlenül haragos vagy? Theresa Caputo, a Született médium sztárja és a The New York Times bestsellerlista-vezető szerzője a kezét nyújtja neked, hogy átkalauzoljon ezen az embert próbáló időszakon, és bebizonyítsa: van élet a halál után. Számodra és a szerettednek is.

Theresa Caputo több mint egy évtizednyi médiumi gyakorlatra támaszkodva megosztja veled mindazt, amit a Szellem tanított neki a gyászról és a gyógyulásról. Hidd el: az eltávozott is azt szeretné, ha új életet kezdenél, és visszatalálnál a boldogsághoz! De hogyan is láss hozzá, amikor gyakran az ágyból sincs erőd kikelni? Miképp szerezhetnél bizonyosságot afelől, hogy szülőd, barátod, szerelmed, gyermeked még mindig melletted van, még ha te nem is látod őt? Ne félj: spirituális vezetőd, Theresa a legválságosabb pillanatokon is átsegít.

A Túlélni a halált inspiráló lelki táplálék, amelyben Theresa lélekemelő tanácsai és megható, igaz történetei adnak erőt és vezetnek el a megnyugvás és az elfogadás kapujáig. A fejezetek végén gyakorlati feladatok adnak hasznos támpontokat a továbblépéshez – a naplóírástól szeretted kedvenc foglalatosságainak felidézésén át egészen a meditációig vagy épp a csoportos foglalkozásokig. Tarts Theresával egy katartikus utazásra, amelynek a végén megerősödve, bölcsebben és optimistábban tekinthetsz a jövőd felé!

THERESA CAPUTO Long Islanden született, és jelenleg is ott él férjével és két gyermekével. A TLC népszerű műsora, a Született médium sztárja, de szerepelt a Good Morning America, a The View, a The Dr. Oz Show és az Ellen című műsorokban is. Miután élete nagy részében szorongással küszködött, találkozott egy spirituális tanácsadóval, aki segített neki kibontakoztatni különleges képességeit. Theresa több mint tíz éve közvetít élők és eltávozottak közt, a Forever Family Alapítvány hivatalos médiuma. Első két könyve, az Élet az élet után és az Ilyet nem lehet kitalálni azonnal a New York Times bestsellerlistája élére került.

További ajánlatunk

Öngyógyító könyv
borító: Öngyógyító könyv>
3 490 Ft
Halálról és életről
borító: Halálról és életről>
2 299 Ft
Férfivá nevelni
borító: Férfivá nevelni>
2 999 Ft
A harmónia mint döntés 
borító: A harmónia mint döntés >
3 490 Ft
Jelenlét
borító: Jelenlét>
2 290 Ft
A fejlődés útjai
borító: A fejlődés útjai>
2 290 Ft
Szociálpszichológia mindenkiben
borító: Szociálpszichológia mindenkiben>
2 390 Ft
Stadiul terminal al vieţii în psihologia sănătăţii
borító: Stadiul terminal al vieţii în psihologia sănătăţii>
690 Ft

Hasznos holmik