Hova nézel, Papa?

Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!

Olvass bele!

A mobilozás – beszélgetés, sms-ezés, netezés – miatt számtalan súlyos baleset történik a gyalogosok, a kerékpárosok, a motorosok és persze az autóval közlekedők között.
A két neves szerző újabb könyve ismét a Papa és unokái történeteiben mesél a balesetveszélyekről és a veszélyek elkerüléséről.
Gyerek és felnőtt együtt tanulhatják meg a vidám, kalandos helyzetekből, humoros illusztrációkból, mire kell figyelni, mire kell vigyázni a járdán és az utakon.
Ha egy könyvvel egyetlen gyerek vagy felnőtt életét megmentettük, már többet tettünk, mint ami egy könyvvel megtehető. És a két szerző, Nógrádi Gábor és Cakó Ferenc, az elmúlt 22 évben megjelent balesetmegelőző könyveik százezreivel már nem egy gyerek vagy felnőtt életét mentették meg. Új könyvük a közlekedésben tanúsított figyelmetlenség veszélyeiről szól.

Fejezetcímek: Már a mobilt sem vehetem fel? Nem tudsz félkézzel biciklizni? Ki buktatja le a mobilozókat? Ki rakta ide ezt a lépcsőt? Hogyan kerül az autóm elé egy vaddisznó? Ki nyeri meg az oroszlánsimogatást?

További ajánlatunk

Mindketten meghalnak a végén
borító: Mindketten meghalnak a végén>
2 799 Ft
Andris és a Fehér Démon
borító: Andris és a Fehér Démon>
1 999 Ft
A hacker
borító: A hacker>
1 990 Ft
A Pál utcai fiúk - A Gittegylet
borító: A Pál utcai fiúk - A Gittegylet>
1 999 Ft
A távolság relatív
borító: A távolság relatív>
1 990 Ft
A mindenség peremén
borító: A mindenség peremén>
2 390 Ft
Falling Kingdoms – Királyok harca
borító: Falling Kingdoms – Királyok harca>
2 790 Ft
Kissing Booth - Csókot vegyenek!
borító: Kissing Booth - Csókot vegyenek!>
1 990 Ft

Hasznos holmik