Hova nézel, Papa?

Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!

Olvass bele!

A mobilozás – beszélgetés, sms-ezés, netezés – miatt számtalan súlyos baleset történik a gyalogosok, a kerékpárosok, a motorosok és persze az autóval közlekedők között.
A két neves szerző újabb könyve ismét a Papa és unokái történeteiben mesél a balesetveszélyekről és a veszélyek elkerüléséről.
Gyerek és felnőtt együtt tanulhatják meg a vidám, kalandos helyzetekből, humoros illusztrációkból, mire kell figyelni, mire kell vigyázni a járdán és az utakon.
Ha egy könyvvel egyetlen gyerek vagy felnőtt életét megmentettük, már többet tettünk, mint ami egy könyvvel megtehető. És a két szerző, Nógrádi Gábor és Cakó Ferenc, az elmúlt 22 évben megjelent balesetmegelőző könyveik százezreivel már nem egy gyerek vagy felnőtt életét mentették meg. Új könyvük a közlekedésben tanúsított figyelmetlenség veszélyeiről szól.

Fejezetcímek: Már a mobilt sem vehetem fel? Nem tudsz félkézzel biciklizni? Ki buktatja le a mobilozókat? Ki rakta ide ezt a lépcsőt? Hogyan kerül az autóm elé egy vaddisznó? Ki nyeri meg az oroszlánsimogatást?

További ajánlatunk

Postarablók
borító: Postarablók>
1 800 Ft
Falling Kingdoms - Fagyos hullámok
borító: Falling Kingdoms - Fagyos hullámok>
2 799 Ft
Kriptoportál
borító: Kriptoportál>
1 990 Ft
A távolság relatív
borító: A távolság relatív>
1 990 Ft
La Belle Sauvage
borító: La Belle Sauvage>
2 490 Ft
D.A.C. - Éretté nyilvánítva
borító: D.A.C. - Éretté nyilvánítva>
1 990 Ft
Scary Harry – Csapatban a szellem
borító: Scary Harry – Csapatban a szellem>
1 990 Ft
Tündérboszorkány
borító: Tündérboszorkány>
1 590 Ft

Hasznos holmik