Hova nézel, Papa?

Vigyázz a mobillal, hogy sose érjen baj!

Olvass bele!

A mobilozás – beszélgetés, sms-ezés, netezés – miatt számtalan súlyos baleset történik a gyalogosok, a kerékpárosok, a motorosok és persze az autóval közlekedők között.
A két neves szerző újabb könyve ismét a Papa és unokái történeteiben mesél a balesetveszélyekről és a veszélyek elkerüléséről.
Gyerek és felnőtt együtt tanulhatják meg a vidám, kalandos helyzetekből, humoros illusztrációkból, mire kell figyelni, mire kell vigyázni a járdán és az utakon.
Ha egy könyvvel egyetlen gyerek vagy felnőtt életét megmentettük, már többet tettünk, mint ami egy könyvvel megtehető. És a két szerző, Nógrádi Gábor és Cakó Ferenc, az elmúlt 22 évben megjelent balesetmegelőző könyveik százezreivel már nem egy gyerek vagy felnőtt életét mentették meg. Új könyvük a közlekedésben tanúsított figyelmetlenség veszélyeiről szól.

Fejezetcímek: Már a mobilt sem vehetem fel? Nem tudsz félkézzel biciklizni? Ki buktatja le a mobilozókat? Ki rakta ide ezt a lépcsőt? Hogyan kerül az autóm elé egy vaddisznó? Ki nyeri meg az oroszlánsimogatást?

További ajánlatunk

Elugrottam a Plútóra, holnap jövök!
borító: Elugrottam a Plútóra, holnap jövök!>
1 999 Ft
Az álarc titka
borító: Az álarc titka>
2 399 Ft
Szent Péter esernyője / Különös házasság
borító: Szent Péter esernyője / Különös házasság>
1 699 Ft
Csók Párizsban
borító: Csók Párizsban>
1 990 Ft
Csal minden álom
borító: Csal minden álom>
1 990 Ft
This song will save your life - Éld az életed!
borító: This song will save your life - Éld az életed!>
1 990 Ft
Menő-riadó Kambodzsában
borító: Menő-riadó Kambodzsában>
1 590 Ft
Góliát
borító: Góliát>
1 990 Ft

Hasznos holmik