• FORDÍTOTTA:
  Kallai Nóra
 • EREDETI CÍM:
  F*ck Feelings: One shrink's practical advice for managing all life's impossible problems
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • OLDALSZÁM:
  342 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634754077

Francba az érzelmekkel!

Egy pszichológus hasznos tanácsai az élet megoldhatatlan problémáiról

Olvass bele!
 • FORDÍTOTTA:
  Kallai Nóra
 • EREDETI CÍM:
  F*ck Feelings: One shrink's practical advice for managing all life's impossible problems
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • OLDALSZÁM:
  342 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634754077

Ez az a bizonyos térjünk-a-lényegre terápia, amit mindig is kerestél!

Eleged van abból, hogy mindig elszúrod? Szeretnél optimistább lenni? Bunkók a munkatársaid? Azt hiszed, hogy meg tudsz menteni egy függőt? Túl akarsz lépni azon, hogy bántalmaztak? Sehogy sem értesz szót a szüleiddel? Tisztára kéne mosnod a neved? Vissza akarod hódítani a szerelmed? Szeretnél kiegyensúlyozott kapcsolatot? Valaki folyamatosan zaklat? Félsz, hogy tönkreteszed a gyereked életét? Szívesen szabadjára engednéd a dühöd?

Ha az ember efféle problémákkal küzd, pszichológushoz fordul, vagy kézbe vesz egy önsegítő könyvet. Csak az a bökkenő, hogy a legtöbb ilyenfajta írás arra buzdít, hogy nézz magadba, fedezd fel a legvadabb vágyaid, és váltsd valóra őket. Ezzel szemben a Michael I. Bennett és Sarah Bennett szerzőpáros, apa és lánya, azt tanácsolja, hogy a francba az ilyen könyvekkel, a folytonos önboncolással és köldöknézéssel!
Az ő terápiájuk két szóban foglalható össze: térjünk a lényegre! Arra buzdítanak, hogy merjünk földhözragadtak lenni, reális célokat és megoldásokat keressünk. Az érzelmekben ők is hisznek, csak éppen tudják, milyen vakvágányokra vihetik az embert. Életrevaló és emberséges tanácsaikkal kalauzolnak a mindennapos kapcsolati és életvezetési problémák útvesztőjében, megcáfolva számos romantikus tévhitet, káros beidegződést.
Ha megfogadod a javaslataikat, a Francba az érzelmekkel! lesz az utolsó önfejlesztő könyv, amit el kell olvasnod!

„A Francba az érzelmekkel! nemcsak megbízható, gyakorlatias és hasznos tanácsokkal szolgál, hanem vicces, magával ragadó, intelligens és melegszívű is.”
Edward Hallowell, orvos, a Szétszórtság című könyv társszerzője

„Bölcs, eszes és praktikus könyv.”
Carol C. Nadelson, orvos, a Harvard Orvosi Iskola pszichiátriaprofesszora, az Amerikai Pszichiátriai Társaság egykori elnöke


DR. MICHAEL I. BENNETT kanadai születésű pszichiáter. A Harvard Egyetem Orvosi Karán végzett. Saját szakterületén belül szinte mindenhol dolgozott már, de leginkább az egyéni praktizálás érdekli. Feleségével Bostonban él, és lelkes Red Sox-drukker.


SARAH BENNETT magazinoknak, internetes portáloknak és televízióknak dolgozik. Mikor épp nem „a mindennapi betevőért ír”, kutyát sétáltat, és Red Sox-meccseket néz. New Hampshire-ben él, de New Yorkban dolgozik. A Francba az érzelmekkel!, amelynek a társzerzője az édesapja, dr. Michael I. Bennet, az első könyve, és rögtön felkerült a New York Times bestsellerlistájára.

További ajánlatunk

A félelem adománya
borító: A félelem adománya>
2 599 Ft
A fiúk legyenek fiúk
borító: A fiúk legyenek fiúk>
2 999 Ft
Kinek éled az életed?
borító: Kinek éled az életed?>
3 970 Ft
A harcos 
borító: A harcos >
4 000 Ft
Sosem késő
borító: Sosem késő>
2 999 Ft
Veszélyes személyiségek
borító: Veszélyes személyiségek>
2 290 Ft
A nő élete
borító: A nő élete>
2 999 Ft
Jó tudni az emberi természetről
borító: Jó tudni az emberi természetről>
990 Ft

Hasznos holmik