• KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016
 • OLDALSZÁM:
  450 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634753520

A nő felemelkedése és tündöklése

2. kiadás

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016
 • OLDALSZÁM:
  450 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634753520

Nő és férfi – képtelenek egymás nélkül létezni, gyakran mégis úgy tűnik, hogy külön bolygókról érkeztek.
Mit akar a férfi, és mit akar a nő? Hogyan csábítsuk el szívünk választottját? Mi a csuda az a szerelem? Mit jelent szépnek lenni? Valóban divatjamúlt dolog a házasság? De kezdjük az elején: egyáltalán miért vannak nemek? És biztos, hogy a két nem közül a nő a gyengébbik?

SZENDI GÁBOR határozottan állítja, hogy ez nincs így. Látszólag férfiközpontú világunkban valójában mindig is a nő volt a titkos mozgató. A férfi épít és rombol, alkot és vetélkedik, míg a nő a páholyból figyeli az eseményeket, de az utolsó szó mindig az övé. A szerző az evolúciós pszichológia és biológia legújabb kutatásait segítségül hívva kalauzolja olvasóját az emberi lélek bonyolult útvesztőibe, és segít megértenünk, tágabb perspektívába helyeznünk saját viselkedésünket. Meglepő összefüggések és vadonatúj nézőpontok – mindez olvasmányos és közérthető stílusban, szellemes és szemléletes példákkal illusztrálva és rengeteg tudományos eredményre alapozva.

SZENDI GÁBOR író és pszichológus, a paleolit táplálkozás magyarországi meghonosítója és elterjesztője, szabadgondolkodó. Azt vallja, hogy modern világunk fényévekre távolodott attól a létformától, amihez évmilliók során alkalmazkodtunk. Bár nagyvárosokban élünk, és szuperintelligens kütyükkel vesszük körül magunkat, az agyunk még mindig egy vadászó-gyűjtögető törzs tagjáé. Ha teljesebb és boldogabb életre vágyunk, először meg kell értenünk, mire is lettünk kitalálva.


További ajánlatunk

A lélek ereje
borító: A lélek ereje>
2 999 Ft
10X - Az egyetlen különbség siker és kudarc között
borító: 10X - Az egyetlen különbség siker és kudarc között>
4 970 Ft
A kreatív agy
borító: A kreatív agy>
3 190 Ft
Summa summárum
borító: Summa summárum>
3 499 Ft
Életválságok meséi
borító: Életválságok meséi>
2 790 Ft
A boldog szerelem aranyszabályai
borító: A boldog szerelem aranyszabályai>
1 490 Ft
Észjárások - remix
borító: Észjárások - remix>
2 270 Ft
Híres ember írta…
borító: Híres ember írta…>
980 Ft

Hasznos holmik