• FORDÍTOTTA:
  Tomori Gábor
 • EREDETI CÍM:
  The Alice Network
 • KIADÓ:
  Maxim Könyvkiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • OLDALSZÁM:
  528 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634993308

Alice hálózata

Olvass bele!
 • FORDÍTOTTA:
  Tomori Gábor
 • EREDETI CÍM:
  The Alice Network
 • KIADÓ:
  Maxim Könyvkiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • OLDALSZÁM:
  528 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634993308

A második világháborút követő felfordulás idején egy amerikai egyetemista lány, Charlie St. Clair teherbe esik hajadonként, és közel jár ahhoz, hogy jómódú családja kitagadja őt. Ráadásul kétségbeesetten kapaszkodik a reménybe, hogy hőn szeretett unokatestvére, Rose, aki a háború alatt eltűnt Franciaország nácik megszállta részén, talán még él. Így amikor a szülei Európába küldik, Charlie Londonba szökik, eltökélve, hogy kideríti, mi történt az unokatestvérével. Ehhez Eve Gardinertől remél segítséget, aki egy iszákos, láncdohányos és rendkívül ellenszenves nő. Neki is van egy titka: egy női kémhálózat ügynöke volt, az Alice-hálózaté. Eve lelepleződött, és meg kellett tapasztalnia a háború legkegyetlenebb oldalát. Először nem akar Charlienak segíteni, ám a fiatal lány egy férfi nevét említi, akit Eve egykor szeretett, és aki gyanúja szerint elárulta a németeknek. Vajon él még a férfi, és más asszonyok végzete is az ő lelkén szárad? Eve elhatározza, hogy kideríti a férfiról az igazat, ezért segítséget ajánl Charlie-nak. Így ketten vágnak neki Franciaországnak: Eve, hogy kiegyenlítse a számlát, Charlie pedig, hogy végre békére leljen.

„Ebből a sodró lendületű történetből nem hiányoznak az elszánt női szereplők, sem a gazemberek, sem a drámai helyzetek. Quinn bonyolult szövedékű, megnyerő karaktereket felvonultató műve a történelmi regények, a kémregények és a női regények lebilincselő keveréke, amely valóban méltán tart számot mindenki érdeklődésére.”
LIBRARY JOURNAL

„Quinn a műfaj egyik legjobb szerzőjeként teszi le a névjegyét. A cselekmény izgalmas, lélegzetelállító sebességű, az elbeszélés pedig eleven, és részleteket éppen csak a szükséges mértékben taglal. ”
BOOKPAGE

„Tökéletesen megírt, részletgazdag történet, melynek rajongói várakozással telve kísérik majd figyelemmel a szereplők jellemének kibontakozását. A szerző mellbevágó erejű, letehetetlen olvasmánnyal rukkolt elő.”
ROMANTIC TIMES BOOK REVIEWS

„Az író a két szálon játszódó, kontinenseken és évtizedeken átívelő regényében az emberi érzelmek minden húrján játszik, valamint a szálakat nagyhatású végkifejletben sodorja össze.”
AMAZON

További ajánlatunk

Esküvő Hardingsholmban
borító: Esküvő Hardingsholmban>
2 190 Ft
Az éjszaka császárnője
borító: Az éjszaka császárnője>
3 170 Ft
Anjouk III. - Az utolsó tartományúrig
borító: Anjouk III. - Az utolsó tartományúrig>
2 390 Ft
Dózsa György szerelmei
borító: Dózsa György szerelmei>
1 790 Ft
Egy Teleki gróf Afrikában
borító: Egy Teleki gróf Afrikában>
2 290 Ft
Anjouk I. - Liliom és vér
borító: Anjouk I. - Liliom és vér>
2 390 Ft
Bocana
borító: Bocana>
1 790 Ft
VIII. Henrik
borító: VIII. Henrik>
890 Ft

Hasznos holmik